Η απάντηση της "δ" στην απάντηση του Αντιδημάρχου καθαριότητας:

Καμία ενέργεια έως τώρα δεν έγινε για την εικόνα εξαθλίωσης που παρουσιάζει η κεντρική είσοδος της Περαίας στην περιοχή των κεραιών. Ρεπορτάζ της εφημερίδας –δ- προκάλεσε την άμεση αντίδραση του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Πράσινου Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού ωστόσο η απάντηση  που δόθηκε  από μέρους του με την μορφή δελτίου τύπου δίνει διευκρινήσεις μόνο σε ένα μέρος του ρεπορτάζ.

Η απάντηση αναφέρεται στις απορίες δημοτών που εκφράστηκαν και  δημοσίευσε η -δ- και αφορούσαν ένα νεαρό που τον είδαν να εργάζεται  σε σκουπιδιάρα. Μάλιστα αρκετοί δημότες έκαναν λόγο για ανήλικο παιδί και εξέφρασαν τους φόβους τους για το τι μπορεί να συμβαίνει. Το δημοσίευμα της -δ- είχε ως στόχο να αναδείξει έντονους προβληματισμούς των δημοτών της Περαίας. Ο κύριος Κώστας Βογιατζής μέσα στην απάντηση του αποδέχεται το τρόπο γραφής του ρεπορτάζ αλλά κάνει λόγο για κακεντρεχή σχόλια και για μια προσπάθεια λάσπης που επιχειρείται προς το πρόσωπο του. Μάλιστα απαιτεί την απόσυρση του ρεπορτάζ από το διαδίκτυο. Αυτό  που απαιτεί δεοντολογικά δεν γίνεται αφού για να κατανοήσει ο αναγνώστης τι θέλει να πει ο κύριος Βογιατζής πρέπει να διαβάσει και τα δυο δημοσιεύματα.
Σε ότι αφορά στην εικόνα εξαθλίωσης της εισόδου στην Κάτω Περαία στο δελτίο τύπου ο κύριος  Αντιδήμαρχος δεν κάνει καμία απολύτως κουβέντα για τα θέματα καθαριότητας. Κάδοι γεμάτοι σκουπίδια, πεταμένα αντικείμενα δεξιά και αριστερά, ανεξέλεγκτες παράνομες πινακίδες διαφημίσεων ιδιωτικών καταστημάτων που μας δείχνουν σε ποιό μπαρ θα πάμε, για ποτό, ποιά τέντα να προτιμήσουμε, σε ποιο ξενοδοχείο γίνεται πάρτι.
Και δεν φτάνει μόνο αυτό, εύκολα βλέπει κανείς στην οδό Ανθέων, ξεραμένα παρτέρια και δένδρα που λιποθυμούν από την αφόρητη ζέστη.
Αυτή λοιπόν είναι η εικόνα που καλωσορίζει τους οδηγούς αυτοκινήτων σε μια τουριστική περιοχή και κατά τον κύριο Βογιατζή μάλλον δεν αμαυρώνει την εικόνα του Δήμου Θερμαϊκού αλλά αντιθέτως το έργο αμαυρώνεται από δημοσιεύματα που αναφέρονται στις αγωνίες δημοτών.
Σχετικά:

ΑΝΗΛΙΚΟΣ(;) ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ!!!

Διαψεύδει δημοσίευμα ανήλικου εργαζομένου η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Υπάρχουν δύο τελείως διαφορετικά πράγματα: α) Η κακή κατάσταση της καθαριότητας (θέλει πολλή δουλειά ακόμη από τον Βογιατζή), β)Η "κατηγορία" για ύπαρξη ανηλίκου (έχει δίκαιο ο Βογιατζής).
    Ο τρόπος γραφής του άρθρου ελέγχεται: εννοούσε σαφώς κάτι το οποίο αν ίσχυε, είναι πραγματικά απαράδεκτο. Τώρα το να προσπαθεί ο αρθρογράφος να "πετάξει την μπάλα στην κερκίδα" αναφέροντας τα προβλήματα της καθαριότητας, επίσης είναι απαράδεκτο. Με ένα ηχηρό συγγνώμη, θα ήταν ο αρθρογράφος πιο αξιόπιστος. Όσον αφορά τα προβλήματα στην καθαριότητα, είναι προφανή και πρέπει να υπάρξει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.