Η σήψη και η ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει το πολιτικό σύστημα της χώρας ... τελειωμό δεν έχει.
Πριν λίγο ανακοινώθηκε από τον Προεδρεύοντας κ. Νιώτη πως δεν κατέστη δυνατή η παραπομπή τους αφού από τους 178 παρόντες 136 ψήφισαν την παραπομπή Μαρκογιαννάκη και 141 την του Αλογοσκούφη.Κατά ψήφισαν 8 για Μαρκογιαννάκη και 7 για Αλογοσκούφη. Παρών ψήφισαν 10 για Μαρκογιαννάκη και 6 για Αλογοσκούφη. Επίσης 13 λευκά και 11 άκυρα για τον καθένα.

Ως γνωστόν η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ δεν πήραν μέρος στην μυστική ψηφοφορία, ενώ "λευκό" δήλωσαν ότι ψηφίζουν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΚΚΕΣΥΡΙΖΑΔημοκρατική Αριστερά και Δημοκρατική Συμμαχία). 
Αυτό σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ που έφερε την πρόταση για τη Ζήμενς, το ίδιο και την απέρριψε.
Ξεφτίλα!!!!!
Το τραγικό είναι πως επιχειρείται να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις,  για την συνδιαλλαγή και συναλλαγή και συσκότιση, με την αιτιολογία που επικαλούνται κύκλοι τους ότι στις ψηφοφορίες επί των προσώπων οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση και δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία. 
Για το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο τι κάνατε κοτούλες; ΜΩΚΟ!!!
Το ίδιο όμως, αλλά με ψήφο συνείδησης, κάνετε και τώρα για τη Ζήμενς.
ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.