10.10.2011

Our Fellow Americans,


We support your fight against the impunity of "International Money" brutally attacking the people of Earth, including the US citizens.



The people of Greece, the birthplace of Democracy, are currently under attack from the same enemy, that also attacks the people of United States of America, for their own struggles for democracy.


But let's not kid ourselves.


In a regime where decisions are truly made by the people (τhe Demos- Democracy), people can not be miserable for the prosperity of the few, as this is a logical contradiction.


When the prosperous are few and suffering many, the regime that works, in fact, is Oligarchy.


If this is called "democracy", then this is a huge and shameful lie to the American Society. Democracy, in this case, is the guise that provides legitimacy for the ruling oligarchy.


You are history's call for a society that does not deserve to be kept asleep and enslaved, by some.


Wake up Americans, men and women.


Do not put it down.


Revealing the Truth that frees society from visible or invisible shackles is worth any sacrifice.


The Hellenic


INDEPENDENT CITIZENS MOVEMENT




Αμερικάνοι συναγωνιστές,


Είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα σας ενάντια στην ασυδοσία της «Διεθνούς του Χρήματος» που επιτίθεται  βάναυσα στους λαούς της Γής, χωρίς να εξαιρεί τον Αμερικάνικο.


Ο λαός της Ελλάδας, γενέτειρας της Δημοκρατίας, αυτή τη στιγμή υφίσταται από τον ίδιο εχθρό, την ίδια επίθεση που  δέχεται και ο λαός της Αμερικής ο οποίος  έδωσε επίσης αγώνες για τη Δημοκρατία στο παρελθόν.
Όμως, μην κοροϊδευόμαστε.


Στο πολίτευμα που αποφασίζουν οι πολλοί (ο Δήμος) δεν μπορεί να δυστυχούν οι πολλοί για να ευημερούν λίγοι, καθώς αυτό αποτελεί λογικό άτοπο.
Όταν ευημερούν λίγοι  και δυστυχούν  πολλοί, το πολίτευμα που λειτουργεί, στην πραγματικότητα, είναι Ολιγαρχία.


Αν ονομάζεται Δημοκρατία, τότε αυτό είναι ένα τεράστιο και αισχρό ψέμμα για να κοιμίζει την Αμερικάνικη κοινωνία. Η Δημοκρατία, σε αυτή την περίπτωση, αποτελεί τον μανδύα, κάτω από τον οποίο κυβερνά η Ολιγαρχία με τη κάλυψή του, που της προσφέρει νομιμοποίηση,.


Εσείς είσαστε το ιστορικό «ξυπνητήρι» μίας κοινωνίας που δεν της αξίζει να την κρατούν κοιμισμένη και υπόδουλη, κάποιοι.


Ξυπνήστε  τις Αμερικάνες και τους Αμερικάνους.


Μη το βάζετε κάτω.


Η αποκάλυψη της Αλήθειας που ελευθερώνει την κοινωνία από δεσμά, ορατά ή αόρατα, αξίζει κάθε θυσία.


ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΠΙΘΑ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.