Με την φράση «Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης» ευχήθηκε ο Πάνος Καμμένος για το νέο κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» που ανακοίνωσε σήμερα. 

Το λογότυπο συνδυάζει χρωματικά το γαλάζιο, το μπλε και το κόκκινο και απεικονίζει αφηρημένα ένα γλάρο. Στη μέση δεσπόζει το όνομα του νέου κόμματος «Ανεξάρτητοι ΕΛΛΗΝΕΣ» με πεζοκεφαλαία. 

Όπως έχει ανακοινώσει ο Πάνος Καμμένος στις 9.30 θα γίνει η δημοσίευση της ιδρυτικής διακήρυξης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» την οποία συζήτησαν 196.400 ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα συλλογής υπογραφών.

Στο χτεσινό του μήνυμα ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος έγραφε ότι το νέο κόμμα δεν έχει ανάγκη από χρηματοδότες, διαφημιστές και επαγγελματίες της πολιτικής και καλούσε τον κόσμο να κάνει κέντρο « το σπίτι ,το γραφείο,το αυτοκίνητο ,το καίκι , τον χώρο δουλειάς μας , το καφενείο.»

«Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας ,στο νησί σας, στο χωριό σας ,τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο» έλεγε χαρακτηριστικά.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Καμμένε, μπορεί να έλεγες καμμιά φορά "ας πούμε" αλήθειες, φρόντιζες όμως να μην ξεχνάς ποτέ να φοράς το τσίγγινο σωβρακάκι σου κι΄εσύ για "παν ενδεχόμενο".
    Φωνές ακούγαμε, σαματάς γινόταν,με τις ώρες μιλούσες στα ραδιόφωνα (όχι πολύ στα κανάλια γιατί τους ήσουν "επικίνδυνος" (ίσως σου ξέφευγε καμμιά κουβέντα π.χ. για τα λεφτά που χρωστάνε), αλλά το παιχνίδι της παράταξής σου και των "μεγάλων" το'παιζες κι εσύ επί δεκαετίες...
    Και τώρα που έκανες ("ελεγχόμενο" φυσικά ) και το δικό σου κόμμα και χρειάζεσαι κανένα γνωστό ονοματάκι της (διαολο)πιάτσας των βουλευτών, τι έκανες?
    ΑΜΕΣΩΣ απευθύνθηκες στους "δήθεν" διαγραφέντες της Ν.Δ. (που τους παρακαλάει ο Τρελλαντώνης να γυρίσουν στο κόμμα του και πάλι...)
    Για αυτό λοιπόν κι εσύ μια απ΄τα ίδια θα είσαι και τίποτε παραπάνω...
    Γιατί με τα "παλιά λαμόγια" της πιάτσας σας πας να χτίσεις κάτι, στηριζόμενος στον κόσμο που δεν ξέρει πια από που να πιαστεί με σας που έμπλεξε...

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ φαίνεται gnborn2shoot είσαι αναμάρτητος και κριτής των πάντων . Δεν κάνεις ένα κόμμα , μακριά από τα παλαιά λαμόγια της πολιτικής , για να σε ακολουθήσουμε μπας και σώσεις τη χώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.