Το θράσος τους δεν έχει όρια! Μόλις χθες ο περιφερειακός σύμβουλος της κίνησής μας Γιάννης Κούτρας έλαβε κλήση για να απολογηθεί για μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του ο Π. Ψωμιάδης και οι αντιπεριφερειάρχες της παράταξής του για… συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση διότι είχε το θάρρος να δηλώσει στο περιφερειακό συμβούλιο ότι η παράταξη του Ψωμιάδη είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα και τη διαφθορά! Είναι πρόκληση ένα μόλις μήνα μετά τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη που δικαιώνουν την τότε στάση μας, οι φίλοι του Καραμπέρη και του Λαμπάκη να μας ζητάνε και τα ρέστα! Την ώρα που οι εκπρόσωποι της μιας παράταξης της δεξιάς πολυκατοικίας βρίσκονται στη φυλακή και οι αποκαλύψεις για τη δράση των κολλητών τους όλο και πληθαίνουν, η παράταξη του Ψωμιάδη αποκαλύπτει ξανά το αντιδημοκρατικό της πρόσωπο, όπως άλλωστε είχε κάνει και όταν τα μέλη της επιτέθηκαν με τραμπουκισμούς στον Γ. Κούτρα μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.
 Είναι φανερό ότι η διοίκηση Ψωμιάδη έχει χάσει κάθε έλεγχο και το μόνο όπλο που της έχει μείνει είναι ο αυταρχισμός και οι δικαστικές διώξεις, όπως ακριβώς η συγκυβέρνηση μαύρου μετώπου του αρχιτραπεζίτη Παπαδήμου έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία και το μόνο που της απέμεινε είναι η άγρια καταστολή, όπως αυτή που εξαπολύθηκε την Κυριακή ενάντια στα εκατομμύρια των διαδηλωτών που πλημμύρισαν τη χώρα. Στην πραγματικότητα, η μήνυση σε βάρος του Γ. Κούτρα συμπληρώνει τον αποκλεισμό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τα ΜΜΕ και τα γκάλοπ σε αντίθεση με τη συνειδητή προώθηση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, αλλά και τη βίαιη καταστολή που δέχθηκαν τα μπλοκ της στην τεράστια διαδήλωση της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη από τα ΜΑΤ. Η εγχώρια και η ντόπια τρόικα στοχοποιούν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους αγωνιστές της διότι φοβούνται τις θέσεις και την απήχησή της: Φοβούνται τις αποφασιστικές φωνές που μιλάνε για την πλήρη διαγραφή του χρέους, την αντικαπιταλιστική ρήξη με το Ευρώ και την ΕΕ, την κρατικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο και την απαγόρευση των απολύσεων και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων. Φοβούνται το γεγονός ότι αυτό το μήνυμα βρίσκει πλέον απήχηση παντού, από τη Χαλυβουργία και την Ελευθεροτυπία στην Αθήνα μέχρι την ΕΛΛΕΝΙΤ στη Θεσσαλονίκη. 
Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ» δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στη διοίκηση Ψωμιάδη και για την ανατροπή της κυβέρνησης Παπαδήμου και καλεί το λαό της Θεσσαλονίκης και τις προοδευτικές αυτοδιοικητικές κινήσεις να καταδικάσουν τη δικαστική δίωξη του εκπροσώπου της κίνησής μας.Και βέβαια ότι θα συνεχίσει να παλεύει ενάντια στους νόμιμους και παράνομους απατεώνες που θρέφει το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα με απεργίες διαρκείας, καταλήψεις και διαδηλώσεις,  με συνελεύσεις και επιτροπές αγώνα παντού. Για να πάρει τα ηνία της κοινωνίας το «99%» του κόσμου της εργασίας από το 1% της προνομιούχας μειοψηφίας του πλούτου, των σκανδάλων και της διαφθοράς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.