Ένα μεγάλο ιαπωνικό αλιευτικό που είχε παρασυρθεί από το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία πριν από ένα χρόνο εντοπίστηκε να πλέει στον Ειρηνικό Ωκεανό, στα ανοιχτά των ακτών του Καναδά. 

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών του Καναδά, Σάου Σάου Λιου, εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος πάνω στο σκάφος. 


Το αλιευτικό, μήκους 65 μέτρων, εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια μιας από τις τακτικές περιπολίες που πραγματοποιεί η πολεμική αεροπορία του Καναδά. Ήδη έχει ενημερωθεί η ιδιοκτήτρια ναυτιλιακή εταιρεία. 

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από την πολεμική αεροπορία δείχνει ότι το πλοίο-φάντασμα, σκουριασμένο αλλά κατά τ' άλλα ανέπαφο, βρίσκεται στα ανοιχτά των νησιών Χάιντα Γκουάι ("Νησιά του Λαού", πρώην Νησιά της Βασίλισσας Καρλότας), περίπου 1500 χιλιόμετρα βόρεια του Βανκούβερ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.