Ότι το δημοσιογραφικό σινάφι, στο μεγαλύτερο μέρος του, είναι στρατευμένο στη στήριξη του καθεστώτος καθώς και στα συμφέροντα που το στηρίζουν είναι παγκοίνως γνωστό. Λάβαμε σήμερα μέηλ που μας πληροφορούσε για σχολιασμούς επώνυμων δημοσιοκάφρων του συστήματος σχετικά με τη χθεσινή αυτοκτονία του 77χρονου ήρωα του Συντάγματος. Αν και μας φάνηκαν απολύτως πιστευτοί (αναλογιζόμενοι τι κατά καιρούς έχουν εκστομίσει οι συγκεκριμένοι) όταν φροντίσαμε να επιβεβαιώσουμε αν όντως (και πότε) ελέγχθησαν δεν μπορέσαμε να το πράξουμε. Μάλιστα κατά μια πληροφορία οι ίδιοι αρνήθηκαν πως είπαν αυτά που τους αποδίδονται. Επειδή όμως έχουμε διαπιστώσει  το ζήλο τους στην υπεράσπιση του διαπλεκόμενου συστήματος δεν θα μας φαινόταν απίθανο (αν δεν φοβόταν τη λαϊκή οργή) ενδεχόμενα να έδειχναν ακόμη και παρόμοια ασέβεια στη μνήμη ενός νεκρού.
Διαβάστε λοιπόν τους "υποτιθέμενους" σχολιασμούς  επώνυμων δημοσιοκάφρων σχετικά με τη χθεσινή αυτοκτονία του 77χρονου ήρωα του Συντάγματος, και αντιστοιχίστε τους σχολιασμούς με τους λακέδες:

" Να αυτοκτονησει οσες φορες θελει, αλλα να το κανει σπιτι του,δεν μπορει να παιζει τοσο προκλητικα με την κοινωνικη ειρηνη"   
 " Η αυτοκτονια δειχνει ποσο ειχαν καλομαθει μεχρι τωρα καποιοι λαϊκιστες, βολεμενοι σε παχυλες συνταξεις και σε πελατειακα προνομια των κλειστων επαγγελματων"                                                                        
"Με την ενεργεια του προσεφερε στον ΣΥΡΙΖΑ και στους κουκουλοφορους αυτο που ηθελαν για να προκαλεσουν κοινωνικη αναστατωση"                                                                          
"Σε αυτο το σημειο φτανουν οι ανθρωποι οταν χειραγωγουνται απο τους φαιοκοκκινους αγανακτισμενους. Ακομα και το σημειωμα που αφησε ξεχειλιζει απο εμπαθεια"                                                                          
"Οι οπαδοι του Σανταμ και του Κανταφι αρχιζουν τωρα και τις επιθεσεις αυτοκτονιας"
Ι. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ - Π. ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ -  Α. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ -  Τ. ΜΙΧΑΣ  - Χ. ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ  

Και για να μη θεωρηθεί πως τα παραπάνω απέχουν πολύ από την πραγματικότητα να θυμηθούμε την τοποθέτηση του Μπεγλίτη σε εκπομπή του Σκάι παρουσία της Όλγας Κεφαλογιάννη (που είχε παραπλήσια προσέγγιση):

Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του....                                                                
Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.