Αυτοί (ο πολιτικός συρφετός που διόριζε και γιγάντωσε το πελατειακό σύστημα διαβρώνοντας με την πατρωνία τις συνειδήσεις των πολιτών) έρχονται τώρα να αποκαλύψουν τις ίδιες τις πομπές τους. Ξαφνικά ανακάλυψαν πως 750 έως 850 εκατομμύρια ευρώ δίνονταν μηνιαίως για συντάξεις σε πεθαμένους, ανάπηρους - μαϊμού, fake παροχές σε μετανάστες, οικογενειακά επιδόματα, διπλά ΕΚΑΣ κλπ.
Διακόσιες χιλιάδες περιπτώσεις ασφαλισμένων που ελάμβαναν παροχές χωρίς να τις δικαιούνται, ανακάλυψε το υπουργείο Εργασίας και το ανακοινώνει προεκλογικά ώστε να δώσει την ευκαιρία στον υπουργό Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνη να σπεκουλάρει ( με πραγματικά δεδομένα) εκβιάζοντας ( ή έτσι νομίζει) τους ψηφοφόρους:
τα Ταμεία έχαναν μηνιαίως ένα ποσό της τάξεως των 750 έως 850 εκατομμυρίων ευρώ από αυτές τις παροχές και η αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού σε συνδυασμό με την περικοπή της αλόγιστης δαπάνης για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θα συμβάλουν αποφασιστικά στην αντιμετώπιση των οξυμένων οικονομικών προβλημάτων του ασφαλιστικού συστήματος.

Αναφέροντας πως τα Ταμεία χρειάζονται μηνιαίως επιχορήγηση από τον προϋπολογισμό της τάξεως του 1,2 δισ. ευρώ προκειμένου να καταβάλουν τις συντάξεις και ότι μετά τις εκλογές τα ταμεία θα πρέπει να καταβάλουν 1,5 δισ. ευρώ σε προμηθευτές και γιατρούς από παλαιότερες οφειλές, ο υπουργός καταλήγει στο δια ταύτα:

«Τα ποσά για τις συντάξεις και για τους προμηθευτές θα πρέπει να εκταμιευθούν άμεσα, η χώρα δεν αντέχει ούτε μια μέρα καθυστέρησης, θα πρέπει να έχει κυβέρνηση άμεσα», απειλεί και προσθέτει «εάν μείνουμε αδρανείς για ένα μήνα θα βρεθούμε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια».

Και τι κάνατε τόσα χρόνια που - οι ίδιοι σας - ανδρώσατε και υποθάλψατε την απατεωνία των ψευδών επιδομάτων και των μαϊμού παροχών;
Τώρα επιζητάτε την ψήφο μας για να διορθώσετε ντεμέκ ότι με τόση βρωμιά δημιουργήσατε;

Μαύρο στους μαυρογιαλούρους του συστήματος.
Συνειδητή αντικαθεστωτική ψήφο από όσους  δε ανέχονται το δικομματικό παραμύθι!

Ακτιβιστής

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.