Δείτε το βίντεο...
"Χειμαρρώδης συνέντευξη του καθηγητή Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Γιώργου Κοντογιώργη στο Anti-NTP.net. Ο κ. Κοντογιώργης αποτελεί μία εξέχουσα μορφή της ελληνικής διανόησης, έναν φάρο ελπίδας για την πραγματική απελευθέρωση της ελληνικής κοινωνίας από τους δυνάστες της. 
Οι αντισυμβατικές του απόψεις για την ιστορία του ελληνικού κράτους, την δημοκρατία, την ελευθερία, την αντιπροσώπευση.... κ.α. προφανώς και δεν τον συμπεριλαμβάνουν στους
αγαπημένους πανεπιστημιακούς των πολιτικών συμμοριών, αφού ξεμπροστιάζει έτσι το ελληνικό κομματικό κράτος και το πολιτικό σύστημα που μας σερβίρουν ως "δημοκρατία". "
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.