Με αλματώδεις ρυθμούς αυξάνονται το τελευταίο διάστημα  οι αυτοχειρίες στη χώρα μας. Δύο ακόμη συνάνθρωποί μας μη δυνάμενοι να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που τους οδήγησε το σάπιο πολιτικό σύστημα, έδωσαν τέλος στη ζωή τους. Τεράστιες οι ευθύνες των κομμάτων που διαχειρίστηκαν την εξουσία τα τελευταία  χρόνια.


  • Στις έξι το απόγευμα, στα Σεπόλια,   36 χρόνος έπεσε από την βεράντα του σπιτιού του στο κενό! Έμενε στον τέταρτο με τους γονείς του οι οποίοι δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι!

    Ο 36 χρόνος ήταν παλιά οδηγός ταξί και τώρα είχε μείνει δυο χρόνια άνεργος!
    πηγή 
  • Μία ακόμη αυτοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη... Ένας 60χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, σήμερα το πρωί, στις Βούτες Ηρακλείου, σκορπώντας τη θλίψη.Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, ενώ δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί τα αίτια της αυτοχειρίας.  πηγή 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.