Έχουμε μείνει κυριολεκτικά αποσβολωμένοι από το ρεπορτάζ του cretalive  σχετικά με τη δίωξη για κλοπή που ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Ηρακλείου σε βάρος της 32 χρονης γυναίκας που συνελήφθη χθες γιατί αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ τρία κουτιά γάλα και ένα παγωτό.


Η γυναίκα που εμφανίστηκε συντετριμμένη στο Δικαστικό Μέγαρο και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελλές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου

Μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, γιατί βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς η οικογένεια της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

"Ήμουν σε απόγνωση, απελπισμένη, πεινούσαν τα παιδιά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας όμως ότι πλέον έχει μετανοιώσει για την πράξη της αυτή και ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα δύο παιδιά της, δύο κοριτσάκια 4 και 6 ετών .

Όπως είπε, πήρε από το κατάστημα , χωρίς να πληρώσει, δύο κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, ένα κουτί φρέσκο γάλα και ένα παγωτό.

Κάνει πίσω η ιδιοκτήτρια εταιρεία ή επιτείνει τον διασυρμό της; 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε το θέμα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του σούπερ μάρκετ εμφανίστηκε σήμερα διατεθειμένη να μην ζητήσει την δίωξη της γυναίκας, με την προϋπόθεση ότι η 32χρονη θα καταθέσει έγγραφη δήλωση, στην οποία θα αναφέρει λεπτομερώς τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της αυτή.



Ο Γιάννης Αγιάννης  στην Κρητική βερσιόν είναι τριανταδιάχρονη γυναίκα και η αναλγησία ιδιοκτητών και αρχών παραμένει η ίδια και απαράλλαχτη από την εποχή που ο Ουγκώ έγραφε τους Αθλίους του.


Το είδαμε ΕΔΩ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΄Οχι κυρία μου, αν πεινούσαν τα παιδιά σου και έκανες την πράξη αυτή, να τα κοιτάζεις στα μάτια και θα δείς ότι τα παιδιά σου ,όπως όλος ο κόσμος εκτός της εταιρείας , σε κατανοούν και σε θαυμάζουν περισσότερο. Η μάνα είναι ΣΥΜΒΟΛΟ και καμία πράξη για τα παιδιά της δεν το αποκαθηλώνει. Κλέφτες και ψεύτες είναι όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας έφεραν στο έσχατο σημείο εξαθλίωσης.Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν και μάλιστα παραδειγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.