Σήμερα το πρωί ο Γκανζαφάρ Αλί, μετανάστης από το Πακιστάν , δέχτηκε επίθεση στο Περιστέρι στην οδό Τεύθιδος. Στις 9 παρά τέταρτο και ενώ ξεκίναγε για να πάει για μεροκάματο το σταμάτησαν δύο άτομα τα οποία φορούσαν μαύρες μπλούζες και βγήκαν από ένα αυτοκίνητο φωνάζοντας του ότι είναι αστυνομικοί.


Τους ζήτησε να του δείξουν ταυτότητα αστυνομικού και αμέσως τον έριξαν κάτω χτυπώντας τον στο πρόσωπο και τραυματίζοντας τον στα χέρια. Υπήρχε περιπολικό της Αστυνομίας αρκετά κοντά και φώναξε για βοήθεια. Ήρθαν, γελούσαν και τον συνέλαβαν ρίχνοντας τον στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες αφήνοντας του τραύμα στα χέρια. Μετά τον πήγαν στο ΑΤ Περιστερίου όπου του είπαν «Φύγε και μην πεις τίποτα για ότι έγινε».

Τις επόμενες μέρες θα καταθέσει μήνυση.

Οι αστυνομικές ρατσιστικές επιθέσεις δεν είναι μεμονωμένες, είναι το νέο δόγμα του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια.

Καλούμε τους μαζικούς φορείς και τα συνδικάτα να καταδικάσουν τις αστυνομικές ρατσιστικές επιθέσεις που στόχο έχουν την μετατροπή των μεταναστών σε αποδιοπομπαίους τράγους για την χρεοκοπία των μνημονίων. Μπροστά στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν η Τρόικα και η συγκυβέρνηση ενωμένοι, ντόπιοι και μετανάστες, θα δώσουμε την απάντηση.


Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.