Μια βόλτα στην Αγία Τριάδα, εύκολα πείθει τον επισκέπτη ότι η εγκατάλειψη πλέον έχει εγκατασταθεί στον άλλοτε  κοντινότερο και ομορφότερο τουριστικό προορισμό των Θεσσαλονικέων. Κλειστά παραλιακά μαγαζιά, κατασκότεινοι παραλιακοί δρόμοι (από Άκτιο προς ΠΙΚΠΑ), λουκέτο στις κατασκηνώσεις (που έχουν ήδη περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου), βρωμότοπος το ΑΚΤΙΟ, φιδότοπος το κάμπιγκ. Όλη η εικόνα παραπέμπει στην αδιαφορία της δημοτικής αρχής να φροντίσει για το συμμάζεμα του τόπου της. Εκτός αν όλοι πλέον προσδοκούν το πρόγραμμα "αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας" και ευελπιστούν στην ανάπτυξη από τα έσοδα της εκποίησης που  περιμένουν πως θα εισρεύσουν. Ή εκτός αν δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες για τίποτα καλύτερο. Και αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!
Οι σημερινές φωτογραφίες μας από το Άκτιο. Θα ακολουθήσουν και από άλλους τόπους εγκατάλειψης.






Ακτιβιστής


Περσινή ανάρτηση με το ίδιο θέμα αποδεικνύει πως δεν άλλαξε τίποτα:

ΑΚΤΙΟΝ: Η αδιαφορία (ή η ανικανότητα;) της Δημοτικής αρχής συνεχίζεται .....

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΑΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ.
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΓΥΦΤΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΚΙ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.