Συνεχίζουν να εκτίθενται ανεπανόρθωτα οι πρώην ομοτράπεζοι και ομοϊδεάτες με δημόσιες αλληλοκατηγορίες που το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να επιβεβαιώσουν την ανεπάρκεια, ραθυμία, ανικανότητα και ιδιοτέλεια εαυτών τε και αλλήλων. Δεν θα σχολιάσουμε την επιστολή - "απολογία" της πρώην Προέδρου της ΤΕΘ, που ακολουθεί και που στάλθηκε στο Θερμαϊκός ΝΕΤ. Είναι αυτονόητη και αυταπόδεικτη η ευθύνη της για την κατάντια μιας δημοτικής εταιρείας που όφειλε να λειτουργήσει. Με τα γραφόμενά της επιβεβαιώνει με τον θλιβερότερο τρόπο την εικόνα διάλυσης που κυριαρχούσε εδώ και μήνες (καλύτερα από την ίδρυσή της...) εξαιτίας του τρόπου στελέχωσής της με προσωπικό που ή άλλους στόχους είχε ή ικανότητες δεν είχε και βρισκόταν στο τιμόνι της επιχείρησης ελέω αυτοδιοικητικών παραγόντων που φυσικά λόγω των αποτυχημένων επιλογών τους κρίνονται πολιτικά και οργανωτικά ΕΛΛΙΠΟΒΑΡΕΙΣ.
 


«Επιτέλους κύριοι ξεπεράσατε ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Θεωρήσατε την σιωπή που διατήρησα έως σήμερα, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας της ΤΕΘ, ως ΑΔΥΝΑΜΙΑ και ξεκινήσατε ένα παιχνίδι εντυπώσεων ξεχνώντας ότι σε αυτόν τον στίβο εκπροσωπείτε τον ΔΗΜΟΤΗ και όχι τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!
Δυστυχώς για εσάς η ώρα που πέφτουν οι μάσκες έφτασε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να ξετυλίγουμε το κουβάρι που λέγεται ΤΕΘ (αλλά εσείς χρησιμοποιήσατε σαν ποδοσφαιρική μπάλα σε ένα γήπεδο για ΔΥΟ). Θα ξεκινήσω λοιπόν με τα πιο σημαντικά σημεία της αναφοράς – επιστολής μου προς ενημέρωση του Δήμαρχου (με τον θεσμικό ρόλο του ως κύριου μετόχου της εταιρείας ) για τα γεγονότα που διαδραματίζονταν στην ΤΕΘ.

‘κύριε Δήμαρχε….. όπως σας έχω ενημερώσει και προφορικά η συνεργασία των δυο πιο ουσιαστικών συνεργατών για την λειτουργιά της επιχείρησης, εμού δηλ και του διευθύνοντος σύμβουλου ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ για πολλούς λόγους τους οποίους και επεξηγώ: Κωλυσιεργία που αναπόφευκτα δημιουργεί την εντύπωση ότι γίνεται εσκεμμένα στην διεκπεραίωση υποθέσεων της εταιρείας, αποφυγή και αναβολή από εβδομάδα σε εβδομάδα ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σχετικά με τα οικονομικά της εταιρείας όπως τιμολόγια αποδείξεις εξόδων, τραπεζικες κινησεις κλπ. Μεχρι και τον τρεχοντα Ιουλιο δεν ειχα ολοκληρωμενη εικονα της οικονομικης διαχειρησης της εταιρειας παρα μονο αποσπασματικα και αυτό μετα από επανειλημμενες πιεσεις μου.

Οποτε ,τον Ιουλιο του 2012 αναγκαστηκα να καταγραψω μονη μου οσα τιμολογια και αποδειξεις βρηκα (σε ανακατη στιβα) στο γραφειο, ώστε να εχω μια πιο απτή εικονα.Τα αποτελεσματα της καταγραφης εδειξαν ότι στο 1ο εξαμηνο του 2012 υπηρχαν αποδειξεις που ξεπερνουσαν τις 3000 ευρω για βενζινες ,ποσο που κινησε την περιεργεια μου εφοσον κατά την αποψη μου οι δρασεις της εταιρειας δεν μπορουσαν να δικαιολογησουν αυτό το ποσο. Μαλιστα καποιες αποδειξεις από διαφορετικα μερη που χιλιομετρικα ηταν αδυνατο να βρισκεται ταυτοχρονα ο ιδιος ανθρωπος.

Επιπλεον διαπιστωσα ότι ενώ με αποφαση του ΔΣ της εταιρειας (αρ αποφ 16/2011) επιτρεποταν αναληψη χρηματων από την τραπεζα εως του χρηματικου ποσου των 2000 ευρω για εκτακτες λειτουργικες αναγκες (και μαλιστα θα αναπληρωνεται μετα από αποδοση λογαριασμου του διευθυνοντος συμβουλου), εχουν γινει επανειλημενες αναληψεις μεγαλυτερων χρηματικων ποσων, γεγονος που υποδεικνυει ότι δεν εγινε καμμια ενημερωση στη τραπεζα για την σχετικη αποφαση.(ανεξαρτητα από το αν για τα ποσα αυτά υπαρχουν αντιστοιχα τιμολογια η αποδειξεις).

Κυριε Δημαρχε θα μπορουσα να γεμισω σελιδες εάν αναφερθω με λεπτομερειες σε όλα τα θεματα που αφορουν την εταιρεια (πχ σεβασμος και καταγραφη της περιουσιας που αγοραστηκε με χρηματα των δημοτων κλπ)και αποτελουν σοβαρο λογο για εμενα προσωπικα, ΔΥΣΧΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με τον διευθυνοντα συμβουλο. Θα καταληξω όμως στο τελευταιο γεγονος που συνεβη προ ολιγων ημερων, της εμφανισης τιμολογιου (Νο 27 5/2012) από την εταιρεια της συζυγου του κου Φωτιου αξιας 2260 ευρω και συμβολαιο οπου οι δυο συμβαλλομενοι ηταν η ΤΕΘ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ της κου Φωτιου και ο άλλος συμβαλλόμενος Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΦΩΤΙΟΥ!! Οπου φαινεται ότι επι πιστωσει νοικιαστηκε το σκαφος του κου Φωτιου από την ΤΕΘ ,γεγονος για το οποιο δεν εχει παρθει καμια τετοιου ειδους αποφαση ΔΣ της εταιρειας……………..Κυριε Δημαρχε ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΝ Κο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ για όλα τα γεγονοτα αδυναμιας της συνεργασιας με τον διευθυνοντα συμβουλο λογω της συγγενειας μαζι του(ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ) ώστε να είναι γνωστης του θεματος ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…..

..........Αγαπητε Δημαρχε και φιλε Γιαννη ,η αξιοπρεπεια μου και το ηθος μου δεν μου επιτρεπουν να στνεχιζω να αναλωνομαι με <συνεργατες>με τους οποιους δεν υπαρχει αμοιβαια εμπιστοσυνη,εκτιμηση και επομενως κανενας διαυλος επικοινωνιας και συνεργασιας για το καλο της εταιρειας και ευρυτερα του Δημου που είναι και το ζητουμενο>>

Από εκει και περα αρχιζει το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!!!
1ο Ζητειται η παραιτηση του κου Φωτιου ο οποιος όχι μονο δεν την αποδεχεται αλλα αντιθετα λεει ΔΙΩΞΤΕ ΜΕ γνωριζοντας ότι βασει του καταστατικου επρεπε να ζητηθει η αντικατασταση του από το δημοτικο συμβουλιο οπου ειχε αρκετα προσωπικα φιλαρακια από την συμπολιτευση, την αντιπολιτευση αλλα και τον κουμπαρο κο Στεφανιδη ,όπως και εγινε με τα γνωστα αποτελεσματα που διαδραματισθηκαν στο δημοτικο συμβουλιοΑρχισε λοιπον να γραφει σε σελιδες και να διατυμπανιζει παντου «η προεδρος με ειπε κλεφτη» ΣΥ ΕΙΠΑΣ Κε ΦΩΤΙΟΥ ΟΧΙ ΕΓΩ!!!! Ώστε να βρει φιλους-συμπαραστατες στην αδικια που του γινοταν .

Οσο για τις απαντησεις που εδωσε για τα προαναφερομενα συμβαντα στην ΤΕΘ :1.Τα καυσιμα χρειασθηκαν για δρασεις της εταιρειας(τον 9ο εφθασαν τις 4250ευρω) όμως ξεχασε να πει ότι το αυτοκινητο τυπου ΤΖΙΠ αγοραστηκε με αποφαση του ΔΣ της εταιρειας για αναγκες της ναυαγοσωστικης και δεν του δοθηκε ως προσωπικο αυτοκινητο κινησης για ολες τις δραστηριοτητες της ζωης του,όπως και για τα σκαφη της ναυαγοσωστικης που του ανατεθηκε η ερευνα αγορας και η προμηθεια τους ξεχασε να ενημερωσει το ΔΣ ότι θα χρειαζοταν ταξιδια μακρινα ώστε να εγκριθουν οι δαπανες.Η δικη μου ενημερωση εγινε όταν υπο μεγαλη πιεση αναγκασθηκε να φερει απολογισμο των εξοδων της ναυαγοσωστικης.

2. οσον αφορα για το περιβοητο τιμολογιο της συζυγου του ειπε ότι το εκανε δωρεα (μαλιστα όταν ενημερωσα τον κο Σταφανιδη γιαυτο μου ειπε επακριβως ναι ξερω ότι εκανε δωρεα στη εταιρεια αξιας 200ευρω!!) ξεχασε όμως να πει ότι το ποσο των 2260 ευρω εχει καταλογισθει από το λογιστηριο της εταιρειας σαν ανεξοφλητο χρεος.Πανω σαυτο να διευκρινησω ότι το συγκεκριμενο τιμολογιο είναι εκ του νομου ακυρο(νομος2190 με τις τροποποιησεις του αρθρο 23α παρ 2) και ουδεποτε θα πληρωθει αν διεκδικηθει από την συζυγο η τον ιδιο.Θα μπορουσε όμως να διαφυγει της προσοχης και να πληρωθει με αποτελεσμα να υπηρχαν και ποινικες κυρωσεις.

2ο Ενώ ο Κος Στεφανιδης ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ όλα τα προαναφερομενα στοιχεια ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ώστε να μην πληγωθει η προσωπικη πολιτικη του καριερα
Και ενώ είναι εν γνωση τους οτι όλα αυτά τα γεγονοτα παρουσιαζονται μηνες πριν την ανεξαρτητοποιηση ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΔΙΩΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΦΩΤΙΟΥ (λογω της κουμπαριας) ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ. Και μετατρεπουν την ΤΕΘ σε ένα ποδοσφαιρικο παιχιδι για δυο με επιθετικο τον Στεφανιδη, αμυνα τον Αλεξανδρη και μπαλα την ΤΕΘ!!!
3ο Αρχιζει μια συστρατευση φιλων του κου Στεφανιδη με μονο και μοναδικο σκοπο την ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ Κας ΦΑΡΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ και συγχρονως να την αναγκασουν να φυγει ώστε να ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΤΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ
ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΩΤΙΟΥ(στην πραγματικοτητα του εδωσα την δυνατοτητα να φυγει αξιοπρεπως μη αντιλαμβανομενη ότι την λεξη αξιοπρεπεια δεν την γνωριζε κανεις τους!!! ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΖΑΒΕΡΚΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ-ΦΩΤΙΟΥ
Μια μομφη που εγινε αφου εληξε το θεμα του ΔΣ συγκροτηση σε σωμα (με την υποδοχη του νεου μελουςκας καζουλιδουστην θεση του παραιτηθεντος κου Λαζαριδη, την εκλογη του νεου διευθυνοντος συμβουλου μετα την παραιτηση του κου Φωτιου) που εκ του νομου επρεπε να είναι και το μοναδικο θεμα του ΔΣ.Αντ αυτου εκανε μομφη ο κος Ζαβερκος με το ετσι θελω στην κυριολεξια σηκωσαν τα χερια τα φιλαρακια του,καποιοι παραπλανωμενοι από τον κο Ζαβερκο για την εννοια της μομφης ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!! Οσο για την ουσια της μομφης?

1 Γιατι λεει το καλοκαιρι δεν εγιναν συμβουλια της εταιρειας γνωριζοντας ότι εκ του νομου δεν είναι υποχρεωτικα στις ανωνυμες(παραταυτα εχω ηδη ζητησει δημοσια συγνωμη στο τελευταιο δημοτικο συμβουλιο αν θεωρηθηκε εκ μερους μου απαξιωτικο προς το ΔΣ της εταιρειας) και γνωριζοντας επισης ότι εκ του νομου μπορουσαν αν ηθελαν να ζητησουν 2 συμβουλοι ΔΣ και θα ημουν υποχρεωμενη να το κανω αμεσα. Αν ηθελε ο κος Ζαβερκος συμβουλιο γιατι δεν χρησιμοποιησε αυτό το δικαιωμα που του δινει ο νομος?

2 Γιατι ο ισολογισμος του 2011 δημοσιευθηκε χωρις να γινει ΔΣ.Η αληθεια επ αυτου είναι ότι επειδη δεν προλαβαινε τις ημερομηνιες δημοσιευσης υπηρχε δεσμευση ότι θα γινει εκ περιφορας από μελος της εταιρειας στα μελη του ΔΣ,δεν εγινε από αμελεια του και πηρε ολη την ευθυνη γιαυτο δημοσια) Παραταυτα την ευθυνη του ισολογισμου την εχουν 3 ανθρωποι (νομος 2190 με τροπ αρθρο 42α παρ 5) Ο Προεδρος της εταιρειας, Ο Διευθυνων συμβουλος και Ο Λογιστης . Ο ισολογισμος αφορουσε το 2011 περιοδο που η εταιρεια δεν ειχε δραστηριοτητες , ταλανιζοταν από ενστασεις επι του καταστατικου της,και δεν ειχε καν γραφεια και επομενως καθαρα τυπικος.
Αντιθετα ποινικη ευθυνη θα ειχαμε αν δεν προλαβαιναμε να δημοσιευσουμε τον ισολογισμο.
Στο ερωτημα μου πως είναι δυνατον χωρις ντροπη να κανει μομφη σε εμενα όταν το προβλημα της εταιρειας γνωριζε ότι ηταν αλλο μου ειπε ΔΗΜΟΣΙΑ ο κος Ζαβερκος’’ Κα ΦΑΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΘ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ( το γαιδουρι είναι ο δημαρχος και το σαμαρι εγω!!!) Τα συμπερασματα δικα σας.

Λυπάμαι για τον κο Ζαβερκο ειλικρινα γιατι πανω στην φορτσα του νεου πολιτικου χαθηκε στα πλοκαμια αλλων συμφεροντων και αδικει τον εαυτο του πολύ.
Τωρα οσον αφορα τον ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ που σε προσφατες συνεντευξεις του ειπε σε εφημεριδα ‘’οι δημοτες με επελεξαν για να συγκρουστω για τα συμφεροντα τους’’ ,’ειμαι αποφασισμενος να συνεχισω να προσφερω από οποιαδηποτε θεση τιμωντας την ψηφο οσων με στηριξαν’’ ‘’ψαχνω 100 εντιμα δραστηρια εξυπνα ατομα…’’ και πιο προσφατα σε ιστοσελιδα ‘πολιτικη αλητεια είναι αυτό που εκαναν ο δημαρχος και η κα Φαρινη μεσα στο δημοτικο συμβουλιο οπου προσπαθησαν να εκδιωξουν με απαραδεκτο, αισχρο και απανθρωπο τροπο τον διευθυνοντα συμβουλο για ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ….κλπ ‘’ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΑΚΟ : Θα μπορουσα να σε δικαιολογησω ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ,τοτε ναι σαφως και θα στηριζες τον κουμπαρο, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ Τ.Ε.Θ. ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ..ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!!
Οσο για εμενα φιλε Κυριακο δεν ημουν ποτε ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΗ, μπηκα στην αυτοδιοικηση από ΜΕΡΑΚΙ γιατι ακραδαντα πιστευα και πιστευω ότι η αυτοδιοικηση δεν είναι πολιτικη ΑΛΛΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΟΜΦΗ» ΣΑΣ!!!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΦΑΡΙΝΗ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ και μια επιστολή – διαμαρτυρία-καταγγελία από δημοτική σύμβουλο του Δήμου μας που ΤΟΛΜΑ να λέει και να καταγγέλει Ο Ν Ο Μ Α Σ Τ Ι Κ Α κάποιον.
    Ο τρόπος, οι λεπτομέρειες και το αγανακτισμένο ύφος που γράφει η κα Φαρίνη, μου δημιουργεί την αίσθηση ότι αφηγείται τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα, τα οποία δεν επιδέχονται καμμία αμφισβήτηση.
    Οφείλω να συγχαρώ δημοσίως την επιστολογράφο για το θάρρος της, το ήθος της και την απόφασή της επιτέλους να αρχίσουν να ακούγονται και κάποια ονόματα , γιατί από τα συνηθισμένα «ναι μεν, αλλά…» που ακούω ή διαβάζω εδώ και χρόνια και να χάνεται η αλήθεια στα σχόλια και στα αντισχόλια, έχουμε μπουχτίσει!
    Θα μπορούσε κανείς από τους αναγνώστες του άρθρου να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα γεγονότα (που διαδραματίζονται πίσω από τις πλάτες μας !!!) ή να μας κάνει ευρύτερα γνωστό αυτόν τον κο… Φωτίου και ν΄αφήσουμε τα…κουμπαρλίκια κατά μέρος !???
    Απευθύνομαι σε όλους που ασχολούνται με τα κοινά:
    Μ Α Κ Α Ρ Ι κύριοι και κυρίες του δημοτικού συμβουλίου να γράφατε κάπου - κάπου παρόμοιες επιστολές για να μαθαίνουμε και το τι γίνεται στο παρασκήνιό (σας).
    Θα το τολμούσατε? Κάποια το τόλμησε. Η κυρία ΦΑΡΙΝΗ!

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Τεκίδης .11 Νοεμβρίου 2012 στις 7:04 μ.μ.

    Και πριν αλέκτωρ λαλίσει τρεις , ήρθε η πρώτη δικαίωση . Σε άρθρο μου με τίτλο " Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο Δήμο Θερμαικού " και δημοσιεύθηκε μόλις προχθες έγραφα : " Με την τροπή που έχουν λάβει τα γεγονότα , έχω την αίσθηση , πως θα ζήσουμε και θα γίνουμε μάρτυρες και άλλων τέτοιων στιγμών απείρου κάλους , αποκαλύψεων που θα κάνουν αίσθηση και θα δημιουργήσουν εντυπώσεις και ενεργειών που θα εκθέτουν και θα φέρουν σε δύσκολη θέση τη δημοτική αρχή .
    Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων ." Και είναι μόνο η αρχή .
    Κ. Φαρίνη , εάν πράγματι συμβαίνουν αυτά που γράφετε και έχετε τα στοιχεία οφείλετε να τα καταγγείλετε στην Περιφέρεια ή στην Οικονομική επιθεώρηση . Μόνον έτσι θα πέσει άπλετο φως και μεις οι Δημότες θα μάθουμε την αλήθεια .
    Το φίδι το σκοτώνεις μικρό γιατί αν μεγαλώσει θα σε δαγκώσει και θα πας απ΄το δηλητήριο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.