Από αύριο ήδη και με κορύφωση τη μεγάλη Γενική Απεργία την Τρίτη και Τετάρτη των μισθωτών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα αλλά και του επαγγελματοβιοτεχνικού και εμπορικού κόσμου, τα λαϊκά στρώματα δείχνουν την αποφασιστικότητα τους να παλέψουν για να μην περάσουν τα καινούργια αντιλαϊκά μέτρα, μέτρα που θα συντελέσουν στην πλήρη καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας.

Για να είμαστε ειλικρινείς όμως οι κινητοποιήσεις με την μορφή πάλης που έχουν σήμερα –απόλυτος σεβασμός στην αστική νομιμότητα, παντελής έλλειψη περιφρούρησης της απεργίας (στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης αλλά και στις αρχές τις δεκαετίας του ’80 δεν τολμούσε να εμφανιστεί απεργοσπάστης)- σε συνάρτηση με τον βρόμικο ρόλο των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ_ΑΔΕΔΥ δεν νομίζουμε ότι μπορεί να ανακόψουν την βάρβαρη επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι πλουτοκράτες και το πολιτικό τους προσωπικό στον κόσμο της δουλειάς και στα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.