Παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών στη ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας. Αήθη επίθεση δέχεται ο δικαστικός κλάδος από τον Στουρνάρα με αφορμή την απόφαση   1101/2012 που εκδόθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η είσπραξη του αντισυνταγματικού χαρατσιού και σε περίπτωση που συνεχίζεται η είσπραξη, ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει αποζημίωση αφού η ΔΕΗ πλέον δρα παράνομα.
Στην χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών ερμήνευσε ότι η συγκεκριμένη απόφαση υπαγορεύτηκε από συνδικαλιστικές διεκδικήσεις των δικαστών με σκοπό να μην μειωθούν οι αποδοχές τους. Δηλαδή η απόφαση υπήρξε αποτέλεσμα "παιχνιδιού" των λειτουργών της δικαστικής εξουσίας για να μην χάσει τα κεκτημένα της.
Η χούντα δηλαδή συνεχίζεται με καπέλωμα της εκτελεστικής εξουσία απέναντι σε άλλες και με τη διαπλοκή της με την πάντα ισχυρή 4η.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Παπαχελά:
null
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.