Με κρυφή ατζέντα η συνάντηση Μέρκελ – Σαμαρά στη ΓερμανίαΜία ακόμη συνάντηση θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός με την Άνγκελα Μέρκελ, αυτή τη φορά στη Γερμανία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θα συναντηθεί (το πρωί της Τρίτης) για μία ακόμη φορά με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, καθώς θα παρευρεθούν και οι δύο σε οικονομικό συνέδριο που διοργανώνει η γερμανική εφημερίδα Die Welt.
Επιβεβαιώνοντας μάλιστα την είδηση της συνάντησης αυτής, ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφεν Ζάιμπερτ έκανε λόγο για «ανεπίσημη ανταλλαγή απόψεων», ενώ διευκρίνισε ότι η συνάντηση θα είναι κλειστή για τον Τύπο.
«Είναι φυσικό να εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία προκειμένου να επισημάνουμε για μία ακόμη φορά την πρόοδο που έχει σημειωθεί από την Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της», τόνισε ο κ. Ζάιμπερτ.
Ιδιαίτερη σημασία έχει πάντως το γεγονός, ότι παρά τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την ακριβή ατζέντα της συνάντησης αυτής, ο κ. Ζάιμπερτ αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε άλλο σχετικό με τη συνάντηση αυτή…

πηγή

Διαβάστε επίσης: Οι άγνωστες συμφωνίες παράδοσης της Ελλάδας στην Γερμανία
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.