Ποιος αλήθεια είναι ο υπεύθυνος για την ενημέρωση του ιστοτόπου του Δήμου Θερμαϊκού;  Γιατί θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιος είναι ο "ευαίσθητος" διαχειριστής που φρόντισε να πληροφορηθούν οι άστεγοι του Δήμου Θερμαϊκού για το που (στη Θεσσαλονίκη όμως....) θα βρουν δωρεάν συσσίτια της εκκλησίας.

Μπορεί βέβαια ο Δήμος να μην έχει πράξει κυριολεκτικά τίποτα για την κάλυψη άστεγων στον Θερμαϊκό (στέγη, τροφή κλπ) αλλά ο διαχειριστής της ιστοσελίδας     τους στέλνει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα της σίτισής τους.

Αφελής ερώτηση: Θα τους δίνει ο Δήμος τα ημερήσια ναύλα ή ευελπιστεί να μετακομίσουν στην συμπρωτεύουσα ώστε να εξαφανιστεί το πρόβλημα; (μακριά από μας και όπου θέλει ας είναι!!) 

Εκτός αν η δημοσίευση έγινε επειδή πιστεύουν εκεί στον Δήμο  πως η ιστοσελίδα  έχει τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα που διαβάζεται μετά προσήλωσης και ιδιαιτέρας επιμέλειας από τους Θεσσαλονικείς και ειδικά από τους άστεγους...

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.