Τραγωδία την Πέμπτη 21 Μαρτίου το μεσημέρι στις 2:15 περίπου στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 74χρονος άνδρας γερμανικής υπηκοότητας, κάτοικος Γυθείου Λακωνίας, εισέβαλε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Σπάρτης και αναζήτησε το φυσικοθεραπευτήριο.

Αφού βρήκε το φυσικοθεραπευτήριο άνοιξε την πόρτα και τουφέκισε με μια καραμπίνα που είχε κρύψει σε μια καλαμωτή, ένα φυσικοθεραπευτή, ο οποίος όπως μαθαίνουμε η υγεία του είναι σταθερή και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν διαπραγματεύσεις με κάποιους γιατρούς που έτυχε να βρίσκονται στο συμβάν, αλλά ο 74χρονος χαμογέλασε, έβαλε το όπλο στο στόμα και πυροβόλησε, τινάζοντας τα μυαλά του στον αέρα.

Όπως διευκρινίζει το ΕΚΕΠΥ, στο νοσοκομείο της Σπάρτης, τις προηγούμενες ημέρες είχε νοσηλευτεί η σύζυγος του αυτόχειρα για 17 ημέρες και απεβίωσε την Πέμπτη πρωινές ώρες από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.