Γέλιο μέχρι δακρύων προσέφερε χθες βράδυ στους θεατές  η παράσταση: «Ένας υπουργός στο μπαούλο μας» δικαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την τέχνη της κωμωδίας. Μια παράσταση προσεγμένη στις λεπτομέρειες, διανθισμένη με λόγια φυσικά, κινήσεις αυθόρμητες κι αβίαστες.
Μια παράσταση που ανέβασε η θεατρική ομάδα «Καπνομάγαζο» του Δήμου Παύλου Μελά, στο Δημοτικό Θέατρο της Θέρμης.

Ένας σκηνοθέτης, Δημήτρης Σακατζής, που - πετυχαίνοντας σωστούς ρυθμούς και ατμόσφαιρες - κατάφερε να αποσπάσει εξαιρετικές ερμηνείες, αποδεικνύοντας το ισχυρό θεατρικό ένστικτο που διαθέτει.
Οι απολαυστικές ερμηνείες των ηθοποιών, που δεν μας άφησαν στιγμή να ξεχάσουμε ότι το έργο είναι κωμικό ήταν ισάξιες με αυτές επαγγελματιών συναδέλφων τους.
Η καταπληκτική ερμηνεία της κας Άννας Γεννησαριώτη, η οποία ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο, όπως αυτόν της Φιλιππινέζας οικιακής βοηθού, "πιστοποίησε" την κωμική διάσταση του έργου, αφήνοντας την σφραγίδα του εξαίρετου ταλέντου της.

Πέρα από τα πολλά μπράβο που αξίζουν τους χρωστάμε και πολλές ευχαριστίες για το τόσο αβίαστο γέλιο και την τόση ευθυμία που μας προσέφεραν. Ειδικά σήμερα που το έχουμε όλοι ανάγκη.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Διαβάστε για τους συντελεστές της  παράστασης εδώ: ΘΕΡΜΗ: Θεατρική παράσταση αλληλεγγύης: «Ένας υπουργός στο μπαούλο μας»

ΣΗΜ: Με ελεύθερη είσοδο, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας αντί για εισιτήριο. Τρόφιμα που θα διατεθούν, μέσω των κοινωνικών παντοπωλείων των Δήμων Θέρμης και Παύλου Μελά σε ανθρώπους που τα χρειάζονται.






Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.