politikoi_arxigoi_foto.jpg
Η κυβέρνηση "συνεχίζει με ευθύνη". Αυτό είναι το σλόγκαν που φοριέται από το περιβάλλον Σαμαρά μετά τους τριγμούς που προκαλεί (αν τελικά δεν υπάρξει κολοτούμπα) η αποχώρηση Κουβέλη.
Ο Μπέννυ συνεχίζει να στηριζει τις επιλογές Σαμαρά και μάλιστα καλει τον Κουβέλη να επιστρέψει στο σχήμα του κυβερνητικού αυταρχισμού.
Κατά την άποψη του Συριζα η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση «καταρρέει κάτω από το βάρος των λαϊκών κινητοποιήσεων και της αποτυχίας της πολιτικής της. Ήρθε η ώρα το αίτημα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και την ανατροπή του μνημονίου να γίνει πραγματικότητα». Ενώ ο Καμμένος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας με στενό του συνεργάτη φέρεται να είπε ότι «ο αντιπερισπασμός για το επόμενο Μνημόνιο απέτυχε. Καλούμε ενωμένο τον ελληνικό λαό να γυρίσουμε σελίδα».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.