Άδοξο τέλος φαίνεται ότι είχε η προσπάθεια επανακατάληψης του Ορφανοτροφείου της οδού Λαμπράκη, καθώς πριν από λίγο μία διμοιρία των ΜΑΤ αφού έσπασε την πόρτα με βαριοπούλες, μπήκε μέσα και "μάζεψε" τους καταληψίες. Εκείνοι ακολούθησαν χωρίς φασαρίες με αποτέλεσμα η απόπειρα να λήξει χωρίς εντάσεις και επεισόδια.

30 άτομα προσήχθησαν από τους αστυνομικούς μετά από την προσπάθειά τους να επανακαταλάβουν το ορφανοτροφείο της Τούμπας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 17 άντρες και 13 γυναίκες που μεταφέρθηκαν μέσα στις κλούβες και απο εκεί στην αστυνομία.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κι η κουτσή Μαρία έμαθε στην Ελλάδα της ασυδοσίας να κάνει "καταλήψεις" χωρίς να την ενοχλεί κανένας. Δείτε το τζερτζελέδικο βίντεο, αλλά δείτε στην zougla.gr και τις φωτογραφίες για το ρημαδιό που άφησαν πίσω τους οι καταληψίες . Καλά έκαναν και τους συνέλαβαν. Κοντά τους και ένας αλλοδαπός.
    Μη χάσει και τούτος, " μυήθηκε" εγκαίρως στα ωραία και την ανεκτικότητα της ελληνικής δημοκρατίας.
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.