ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Γι’ αυτόν δεν πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελάς; Έχει το ακαταλόγιστο;

Αυτή την στιγμή στον ραδιοσταθμό του ΔΟΛ ο Πάγκαλος επιδίδεται σε έναν οχετό ύβρεων και φασιστικής εκτροπής. “Ε, και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις τι σημαίνει; Ότι θα σεβαστώ την δημοκρατία; Δηλαδή θα έπρεπε να σεβαστώ την λαϊκή ετυμηγορία όταν έβγαλε τον Χίτλερ κυβέρνηση;”


Και αυτό ήταν το λιγότερο που είπε. Συνέχισε λέγοντας ότι ο Τσίπρας έχει δηλώσει ότι δεν θα σεβαστεί το δημοκρατικό πολίτευμα (ενώ πριν λίγο ο ίδιος έφτυνε την δημοκρατία), χαρακτήριζε τον Καμμένο ως στέλεχος τρομοκρατικής οργάνωσης κλπ κλπ. Μιλάμε για παραλήρημα ενός ανθρώπου (ΔΙΟΡΘΩΣΗ Α.Α.: ΕΝΟΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΒΙΟΥ ΠΡΑΜΑΤΟΣ!) που θα έπρεπε αυτή την στιγμή να βρίσκεται παρέα με κάποιους συντρόφους του, όπως παρέα ήταν οι υπογραφές του στα επίμαχα ΚΥΣΕΑ.

Το ότι ο εγγονός του εμπνευστή των ταγμάτων ασφαλείας μιλά για τον Χίτλερ. 

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.