Όπως είχαμε επισημάνει, όταν ανέλαβε ο κ. Τζιτζικώστας την Περιφέρεια, ότι θα έβρισκε μπροστά του πολλά εμπόδια εξαιτίας των επιλογών του, φαίνεται ότι δεν θα αποφύγει ο Περιφερειάρχης τα παρατράγουδα, καθώς ήδη βρίσκεται μπροστά στην περιθωριοποίηση του κ. Τσαμασλή! Αλλά τα καλύτερα έρχονται!
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά που έρχονται από το παρελθόν και που ουδέποτε ερευνήθηκαν!
Ο ένας φάκελος έχει να κάνει με παραχώρηση οικοπέδων από την πρώην Νομαρχία, με δύο μάρτυρες και μόνο, και ένα άλλο θέμα έχει να κάνει με τη σίτιση των φοιτητών των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Όλοι μιλάνε για παρασκήνιο στην ανάληψη του σίτισης από συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά όλα αυτά θα φανούν στη συνέχεια όπως και θα υπάρξουν συγκεκριμένες επισημάνσεις.
Σήμερα εμείς ανοίγουμε την όρεξη του κ. Τζιτζικώστα με μια απλή αναφορά, καθώς η συνέχεια θα είναι περισσότερο αποκαλυπτική και φυσικά με τα οικόπεδα έχει γίνει αναφορά πριν από τρία χρόνια, αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία!
Όμως τώρα ήρθε η ώρα, να σταλεί στον Εισαγγελέα η συγκεκριμένη υπόθεση.
Ακόμα ο κ. Τζιτζικώστας θα θέλαμε να ερευνήσει αν ο αδελφός συνεργάτιδάς του, κατέχει άδεια λαϊκών αγορών και ποιος του την έδωσε! Αν ο άνθρωπος σωστά την κατέχει, τότε κανένα πρόβλημα. Αν όμως υπήρξε και μεσολαβητής, αξιωματούχος της Περιφέρειας, τότε τα πράγματα μπερδεύονται!
Για να δούμε, έχει τα κότσια ο κ. Ττζιζικώστας να ερευνήσει υποθέσεις ή θα κάνει τον ανήξερο όπως και στην περίπτωση Τσαμασλή;!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.