Δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν 32χρονο υπάλληλο βενζινάδικου στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής. Το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε σήμερα όταν δύο οπλισμένοι κακοποιοί με καραμπίνες εισέβαλαν στο πρατήριο για να αρπάξουν τις εισπράξεις.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία σε όλο το οδικό δίκτυο της περιοχής του Δ.Προποντίδας για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Γιατί άραγε με το που διάβασα τον τίτλο, πήγε το μυαλό μου αμέσως σε αλβανούς;
    Λέτε να είμαι ρατσιστής; Περίεργο….
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν αλέκτωρ φωνήσαι (από το χθεσινοβραδυνό μου σχόλιο), διαβάζω στο διαδίκτυο (ζούγκλ@) μόλις τώρα:
    " Νωρίς το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν στη Χαλκιδική δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 26 ετών, στο πλαίσιο της έρευνας για την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός ιδιοκτήτη βενζινάδικου στα Νέα Πλάγια.

    Υπενθυμίζεται ότι δύο ένοπλοι εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης στο πρατήριο υγρών καυσίμων του 32χρονου Γ.Κ. και, προκειμένου να του αρπάξουν τις εισπράξεις, δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του."
    Λες και υπήρχε περίπτωση να είναι τίποτε άλλο οι δολοφόνοι εκτός από αλβανοί...
    Που είσαι ΚΕΕΡΦΑ (και κάθε ΚΕΕΡΦΑ), να με καταγγείλεις σαν ρατσιστή, μην ξεχάσεις !
    Και επίσης έναν εκπρόσωπο των αλβανών ρε παιδιά. Γρήγορα, γρήγορα να τον καλέσουμε να μας...μιλήσει !
    Είπαμε, εδώ έχουμε "Ελληνική Δημοκρατία" όχι...Χότζα! Όλα επιτρέπονται !
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.