Απολαυστικός στη χθεσινή Ανατροπή στο MEGA ο μουσικός Δημήτρης Πουλικάκος, ο οποίος μέσα σε ελάχιστα λεπτά αναστάτωσε τους παριστάμενους λέγοντας ορισμένες μόνο από τις μεγάλες αλήθειες που έχει στο μυαλό του ο περισσότερος κόσμος. Ο Πουλικάκος, σχολιάζοντας το ζήτημα Χρυσή Αυγή, με το οποίο ασχολείτο η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, επεσήμανε ότι το δημοσιογραφικό σύστημα είναι εκείνο που την έχει αναδείξει, ενώ επιτιθέμενος στον Γιάννη Πρετεντέρη είπε ότι σε παλαιότερη εκπομπή είχε καλεσμένο το Νίκο Μιχαλολιάκο, ενώ τώρα έχει καλεσμένο τον διάδοχό του στην ΕΠΕΝ Μάκη Βορίδη, ο οποίος δεν έχει αποκηρύξει τη στάση του.
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.