Επειδή πρέπει πρώτα να γίνει ικανός ο άνθρωπος για να καταφέρει με την αξιοσύνη του και μετά από επιλογή να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί, υπάρχει το κακό γύρω μας. Ο άστεγος, αυτός που αυτοκτόνησε, αυτός που ψάχνει στα σκουπίδια, αλλά και στο πιο γενικό του, ο πόλεμος στη Συρία, η φτώχεια στην Αφρική, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Παλαιστίνη, βοηθούν εσένα που τα κοιτάς να καταλάβεις το Σωστό και/για τελικά να επιλέξεις να το κάνεις.

Διαβάζοντάς το δεν δείχνει και τόσο τρομερό. Σαν να μην είναι και πολύ δύσκολη δουλειά το να κάνεις αυτό που ήρθες για να κάνεις. Για να δούμε… Υπάρχει περίπτωση να βρίσκεσαι στην μεριά αυτών που κάποιος άλλος γαμιέται για να πάρεις εσύ το μάθημα, υπάρχει όμως και η περίπτωση να είσαι εσύ αυτός που ήρθε για να γαμηθεί για να πάρουν οι άλλοι τα μαθήματα……

Όλοι μας υποχρεωτικά θα βρεθούμε για κάποιες περιόδους στην α θέση και κάποιες άλλες στην β, εναλλάξ, και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας -η β θέση κάνει την ζωή δυσβάσταχτη.

Σκέψου κι ότι υπάρχουν και κάποιοι που ζουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην σκατένια πλευρά….. 

Ο πιο δύσκολο ρόλος ανατίθεται στον πιο άξιο.

Γράφω για να τιμήσω αυτούς που τραβούν τα πάνδεινα για να καταφέρουμε εμείς οι λοιποί να γίνουμε ικανοί να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Με (από) την δική τους θυσία θα (αν) το καταφέρουμε.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Όσο υπάρχουν ακόμη ψυχές σαν την Στεφανία, παραμένει μια ελπίδα για το μέλλον της ανθρωπότητας. Υποκλίνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.