Με δελτίο το γραφείο τύπου της Διοίκησης Θερμαϊκού ενημερώνει και προσπαθεί να αποσείσει ευθύνες της Διοίκησης σχετικές με τον τρόπο ενημέρωσης των πολιτών, να πληροφορήσει για την 1η διάθεση τροφίμων (αυτή καθαυτή) αλλά και να προαναγγείλει και την 2η διανομή τροφίμων σε απόρους του Δήμου.

Μας τονίζει (απαντώντας ουσιαστικά την ανάρτηση και τα ερωτηματικά που έθεσε ο "ακτιβιστής" δείτε πατώντας εδώ) πως η ενημέρωση των πολιτών έγινε από την ιστοσελίδα του Δήμου και με την ανάρτηση αφισών σε κεντρικά σημεία του Δήμου στις 21/5/13.

Διαβάστε το δελτίο τύπου και σχηματίσετε άποψη:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους της ΕΕ

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται η 2η δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού, μετά την ολοκλήρωση της 1ης φάσης, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα σημεία Βοήθεια στο Σπίτι στην Περαία και στην Επανομή, όπου διανεμήθηκαν 724 τεμάχια του μισού κιλού κασέρι (ΠΟΠ) και 641 τεμάχια του μισού κιλού γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ).

Υποβλήθηκαν 524 αιτήσεις και οι 360 δικαιούχοι εγκρίθηκαν με βάση τα κριτήρια επιλογής του ΦΕΚ 414 τεύχος β΄ 22-2-2013, ενώ η τελική έγκριση δόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ).

Οι ποσότητες, που διανεμήθηκαν στους δικαιούχους, ορίστηκαν από τους παραπάνω φορείς με βάση τα προστατευόμενα τους μέλη έπειτα από δημόσια πρόσκληση, που έλαβε χώρα την 21-5-2013, με ανάρτηση αφισών σε κεντρικά σημεία του Δήμου μας, όπως το Δημαρχιακό κτίριο κλπ, αλλά και με ανάρτηση της ίδιας αφίσας στην αρχική σελίδα του διαδικτυακού τόπου του Δήμου. Σημειώνεται πως η διανομή θα γίνει στους ίδιους δικαιούχους, αλλά με διαφορετικά είδη τροφίμων.


Για το Γραφείο Τύπου


Κων/να Τάπρα
ΔΕ Δημοσιογράφων

Σημείωση Ακτιβιστή: Το αντίστοιχο ΦΕΚ ( 414 τεύχος β΄ 22-2-2013) μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ. Υπάρχουν πολλά σημεία που  χρήζουν διευκρινίσεων και επεξηγήσεων. Γι' αυτό το λόγο θα χρειαστεί να επανέλθουμε με νεώτερη ανάρτησή  μας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.