Σε ένα ακροατήριο που γέμισε την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού και που συμπεριλάμβανε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού αλλά και αρκετούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Δημήτρης Βίτσας ανέλυσε τις θέσεις και προϊδέασε για την επόμενη μέρα  της κυβέρνησης της Αριστεράς που έρχεται.

Επίκεντρο της ανάλυσης ήταν η κατάργηση στην πράξη των μνημονίων αλλά και η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Εύστοχα ταύτισε το σύνθημα των φοιτητών του Πολυτεχνείου "ψωμί - παιδεία- ελευθερία" με τις πανομοιότυπες ανάγκες και στόχους του ελληνικού λαού σήμερα.

Και δεν παρέλειψε να αναφερθεί, απαντώντας σε πλήθος ερωτήσεων που του έγιναν για όλα τα θέματα, και στο θέμα των συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θέτοντας τρεις άξονες: την αντιμνημονιακή κατεύθυνση, την δέσμευση για κατάργηση του Καλλικράτη και την απόφαση των τοπικών οργανώσεων.

Από τις παρουσίες που διακρίναμε: Λίτσα Αμμανατίδου βουλευτής Σύριζα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Μαυρομάτης επικεφαλής αντιπολίτευσης Θερμαϊκού, Απόστολος Οικονομίδης δημοτικός σύμβουλος Θερμαϊκού, Θανάσης Μπαλασάς δημοτικός σύμβουλος Θερμαϊκού, Σωκράτης Φάμελος Αντιδήμαρχος Θέρμης, Λευτέρης Κεραμιδάκης Γραμματέας Δήμου Θερμαϊκού, Ιωσήφ Μισαλέμης δημοτικός σύμβουλος Θερμαϊκού, Παναγιώτης Μήλιος δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Κουκουρίγκος δημοτικός σύμβουλος Θερμαϊκού.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Τι ζητούσε η αλεπού στο παζάρι; Τι είπατε; Ποιος είναι η αλεπού; Για ξαναδιαβάστε τα ονόματα και θα καταλάβετε...O ευρώ(ν) κερδίζει μπισκοτολούκουμο !
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, με απογοητεύετε...Ακόμη δεν πήρα απάντηση σχετικά με την...αλεπού !
    Να βοηθήσω λίγο... Η αλεπού περί ης ο λόγος λοιπόν, ανήκει σε γνωστό...τρίο, ακούει πολύ περισσότερα απ΄ όσα λέει και όταν τελειώνουν τέτοια παζάρια την κάνει και πάλι για τις ...στέγες των σπιτιών !
    Το Quiz δίνει εκτός του μπισκοτολούκουμου και ένα μικρό μπόνους σε κείνον που θα δώσει την σωστή απάντηση.
    Θα του δοθεί η κονκάρδα της παράταξης που ανήκει η ...αλεπού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές (και που δεν πρόκειται να κερδίσει με τίποτα), ως αναμνηστικό δώρο παλιών εποχών !!!...

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.