Παρά την άδεια που εξασφάλισε η ομάδα δράσης των πολιτών Ωραιοκάστρου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», η αστυνομία μετά από καταγγελία του σωματείου λαϊκών αγορών διέκοψε την 7η διάθεση των προϊόντων.

Η προσέλευση των πολιτών ήταν άνευ προηγούμενου, επιβεβαιώνοντας και με αυτόν τον τρόπο την απήχηση της δράσης «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ», που ανταποκρίνεται στις κοινωνικές ανάγκες της εποχής των μνημονίων.

Η καταστολή του κινήματος «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» είναι κεντρική πολιτική της δικομματικής κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Η οποιανδήποτε αντίσταση του λαού στα μνημονιακά μέτρα καταστέλλεται με κάθε τρόπο. Είτε με τα ΜΑΤ είτε με την επιβολή δυσβάστακτων προστίμων στους παραγωγούς.

Οι παραγωγοί και οι πολίτες θα συνεχίσουμε τις κινηματικές μας δράσεις κόντρα σε κάθε είδος καταστολή που αφαιρεί το δικαίωμα του πολίτη να αγοράζει προϊόντα σε προσιτές τιμές ενάντια στα καρτέλ και τους μεσάζοντες .

Είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε όλα τα νομικά και κινηματικά μέσα που διαθέτουμε προκειμένου να διασφαλίσουμε τα κοινωνικά μας δικαιώματα και το δικαίωμα στην επιβίωση.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.