από ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του συνδέσμου «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά» εγκαινίασε ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης.
      Η «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά» είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύνδεσμος που βασίζεται κατεξοχήν στον εθελοντισμό, παρέχοντας βοήθεια σε άρρωστα και άπορα παιδιά και κατ’ επέκταση σε οικογένειες με κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

     Στηρίζοντας το φιλανθρωπικό έργο του Συνδέσμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο με τρόφιμα (λάδι, ζάχαρη, μακαρόνια, αλεύρι, χυμό τομάτας, συμπυκνωμένο γάλα), τα οποία θα διατίθενται δωρεάν σε συνανθρώπους μας που στερούνται τα προς το ζην. Παράλληλα, ο κ. Τσαμασλής συνεχάρη τον πρόεδρο του Συνδέσμου Παναγιώτη Παπαδημητρίου για τη συνεισφορά και την κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύουν τα μέλη της «Πνοής Ζωής για τα Παιδιά». 
      «Δυστυχώς πολλοί είναι οι συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ανάγκη από τη βοήθεια που παρέχουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, γι’ αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο δράσεων της κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιεί, συνδράμει κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και δεσμεύεται να τροφοδοτεί συνεχώς με προϊόντα το Κοινωνικό Παντοπωλείο, έτσι ώστε να ανακουφιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης», σημείωσε ο κ. Τσαμασλής.   

      Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του συνδέσμου «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά» λειτουργεί στην περιοχή της Χαριλάου (Ζουμετίκου 35 – πίσω από το γήπεδο), ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους στο τηλέφωνο 2315 318082.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.