Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού στο στέκι της (Ξενίου Διός και Ησιόδου) προσθέτει και άλλες δραστηριότητες! 

Τις Παρασκευές από τις επτά το απόγευμα μέχρι το βραδάκι στις εννιά κάνει πράξη την αλληλεγγύη με το ανταλλακτήριο. 
Το χρήμα δεν ήταν πάντα μέρος της ζωής μας. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για τις καθημερινές ανάγκες. Ανταλλάσσουμε αυτά που δεν είναι πια χρήσιμα σε εμάς αλλά θα τα ήθελε ένας συνάνθρωπός μας. 

Λέμε να ξεκινήσουμε ανταλλάσσοντας σπόρια μιας και είναι η εποχή που ξεκινάμε τα σπορεία για τα καλοκαιρινά. Αν έχετε κρατημένα σποράκια από παλιές ποικιλίες και σας περισσεύουν μερικά φέρτε τα σε μικρές συσκευασίες που να αναγράφουν το περιεχόμενο για να είναι εύκολη η ανταλλαγή. Μπορείτε να φέρτε και φυτά ή ό,τι άλλο σχετικό. 

Αν πάλι δεν έχετε σποράκια και σας περισσεύει κανένα βαζάκι σπιτικό γλυκό, μαρμελάδα τραχανάς ή κάτι άλλο - θα βρούμε άκρη και με αυτό!

Στο Στέκι (Ξενίου Διός και Ησιόδου 2) στην Περαία

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.