Θερμαϊκού επιδιώκει ο Γιάννης Μαυρομάτης

Το σύνθημα για «αντιστροφή της αρνητικής πορείας των τελευταίων χρόνων του δήμου Θερμαϊκού» έδωσε την Κυριακή 9 Μαρτίου ο Γιάννης Μαυρομάτης, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» και υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού σε ομιλία του που πραγματοποιήθηκε στο πολυδύναμο κέντρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία μπροστά σε περισσότερους από χίλιους δημότες, δεσμεύθηκε ότι θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις, αλλά και ότι θα εφαρμόσει ταχύτατα τα σχέδια που ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν διαμορφώσει προκειμένου τόσο η καθημερινότητα, όσο και η προοπτική του δήμου Θερμαϊκού να βελτιωθούν. Είπε χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι ένα δήμος διεκδικητικός που θα σέβεται τον πολίτη που κατοικεί ή που θα επιλέξει να κατοικεί σε αυτόν. Που θα κάνει την καθημερινή ζωή μας πιο εύκολη, πιο ασφαλή, πιο ξεκούραστη, πιο λειτουργική. Θα είναι ο συνεχής αρωγός του δημότη, να είναι το στήριγμα του συνταξιούχου και του μισθωτού, η λύση για τις εργαζόμενες μητέρες, το «σπίτι» των ανέργων και των αστέγων, ο βοηθός του επιχειρηματία που παλεύει για τον ημερήσιο τζίρο». 
Ο Γιάννης Μαυρομάτης παρουσίασε συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν την υστέρηση του δήμου σε όλους τους ζωτικούς τομείς των αρμοδιοτήτων του και καταλόγισε αναποτελεσματικότητα στους διοικούντες. «Τα τελευταία χρόνια ο δήμος μας είναι διστακτικός, φοβικός, αναξιοποίητος, χωρίς ενότητα, με διαχωρισμούς, χωρίς τόλμη να κάνει βήματα μπροστά» σημείωσε χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε, ο ίδιος και οι συνεργάτες του παρακολουθούν καθημερινά από κοντά όλα τα θέματα του δήμου. «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πως ακριβώς θα το κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του σχεδιασμού του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» τόσο σε θεματικό επίπεδο, δηλαδή ανά τομέα πολιτικής, όσο σε χωροταξικό, δηλαδή ανά δημοτικό διαμέρισμα.
«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας για το αύριο, αλλά και εισπράττω και την ελπίδα σας για καλύτερες ημέρες» είπε απευθυνόμενος προς τους πολίτες που είχαν κατακλύσει την κεντρική αίθουσα του ΚΑΠΠΑ 2000. Αμέσως μετά την ομιλία του ο Γιάννης Μαυρομάτης στάθηκε «ενώπιος ενωπίω» με τους δημότες και απάντησε στις ερωτήσεις τους, διαδικασία που για πρώτη φορά γίνεται στο δήμο Θερμαϊκού και μάλιστα σε κεντρική εκδήλωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας δημάρχου.  

Μετά την εκδήλωση ο Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Η πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της περιοχής μας συγκέντρωση δείχνει την αγωνία των πολιτών για αλλαγή στο δήμο Θερμαϊκού, αλλά και για αντιστροφή της κακής πορείας των τελευταίων χρόνων. Ταυτόχρονα, μεγαλώνει τις ευθύνες μας να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσδοκίες. Είμαστε έτοιμοι. Όλοι στην περιοχή γνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια ούτε για μία ημέρα δεν αδιαφορήσαμε για τα προβλήματα του δήμου, τα οποία γνωρίζουμε καλά κι έχουμε επεξεργαστεί τις κατάλληλες και προπάντων ρεαλιστικές λύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν».

Δελτίο τύπου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.