Δελτίο τύπου

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της παράταξης «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» και του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει τα δάνεια σε παλιννοστούντες και τις συντάξεις των ηλικιωμένων.
Ο τέως καθηγητής του Πανεπιστημίου της Τιφλίδας και πρώην περιφερειακός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Αβραμίδης, ενημέρωσε αναλυτικά τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. 

Όπως είπε ο Γ. Μαυρομάτης η αδικία απέναντι σε βασανισμένους και ταλαιπωρημένους συνέλληνες είναι μεγάλη και ο ίδιος και οι συνεργάτες του ως δημοτική αρχή σε λίγο καιρό θα ασκήσουν όση πίεση μπορούν και όση επιρροή διαθέτουν για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και η ηθική τάξη. «Έχετε δίκιο και θα παλέψουμε μαζί σας για να το βρείτε» τόνισε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι ο δήμος είναι ο θεσμός της πολιτείας που βρίσκεται εγγύτερα στους πολίτες, ακριβώς για να τους στηρίζει στα δύσκολα, ακόμη και έναντι της κεντρικής εξουσίας.    
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.