Πέντε μήνες πριν, όταν άλλοι μιλούσαν για 9 συνδυασμούς, είχαμε προβλέψει ότι δεν θα κατατεθούν περισσότερα από 4,5 ψηφοδέλτια για την δημαρχία Θερμαϊκού.
Γράφαμε τότε (1/12/13):
"Και επειδή πολλοί μας ρωτούν πόσοι τελικά θα είναι οι υποψήφιοι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν τον Δήμο Θερμαϊκού τον Μάϊο.... Δεν πιστεύουμε πως θα υπάρξουν περισσότερα από 4,5 με 5 ψηφοδέλτια. Όσο πλησιάζουμε τον Γενάρη τόσοι υποψήφιοι δήμαρχοι θα αποσύρονται από την κούρσα λησμονώντας τις επιθυμίες τους. Κάποιοι θα συνεργαστούν (ποιώντας την ανάγκη σωφροσύνη) με άλλους υποψηφίους και άλλοι θα πάνε στα σπίτια τους (συνειδητοποιώντας πως δεν θα  καταφέρουν να σώσουν τον τόπο)".
Επαληθευθήκαμε. Χθες τα μεσάνυχτα έληξε η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων.
Οι συνδυασμοί που κατατέθηκαν και θα διεκδικήσουν την ψήφο μας είναι:

  1. Θερμαϊκός: Συμπολιτεία Αλληλεγγύης και Ανατροπής. Επικεφαλής: Σπύρος Κουζινόπουλος
  2. Θερμαϊκός Νέα Πορεία. Επικεφαλής: Γιάννης Μαυρομάτης
  3. Θερμαγικός: Καλύτερη ζωή για όλους. Επικεφαλής: Γιώργος Τσαμασλής
  4. Λαϊκή Συσπείρωση Θερμαϊκού. Επικεφαλής: Ντίνα Μώραλη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.