Η ανάπλαση του Ελαιορέματος, στην περιοχή της Πυλαίας, αποτελεί ένα έργο πνοής για την περιοχή το οποίο είχε ξεκινήσει ως ιδέα από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Πυλαίας και είναι προϋπολογισμού 6 εκατομμυρίων ευρώ αποκλειστικής χρηματοδότησης ΕΣΠΑ.

Λόγω ασυνεννοησίας της κατασκευάστριας εταιρείας με την ΕΥΑΘ η αποπεράτωση του έργου δεν παρατάθηκε έως ότου αποπερατωθεί το αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής. Πεζόδρομοι οι οποίοι είχαν ήδη στρωθεί με κυβόλιθους πρέπει να καταστραφούν, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποχέτευσης και να ξαναστρωθούν έχοντας ως αποτέλεσμα την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος. Όλα αυτά έγιναν προκειμένου ο Δήμαρχος, κατά την προσφιλή του επικοινωνιακή τακτική, να το εγκαινιάσει παρουσιάζοντας το ως δικό του έργο εν όψει εκλογών. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους για το μέγεθος της προχειρότητας και της πολιτικής σκοπιμότητας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. ΑΝΤΩΝΟΥΔΗΣ Απόστολος μετά από πρόσκληση των κατοίκων βρέθηκε στην περιοχή και ενημερώθηκε για ότι συνέβη.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.