Ένας από τους δύο εκπροσώπους του συστήματος ΝΔΣΟΚ κατέκτησε την Δημαρχία Θερμαϊκού για την επόμενη πενταετία. Η κρίση των δημοτών αναδεικνύει Δήμαρχο τον Γιάννη Μαυρομάτη με ποσοστό 65,34% έναντι του 34,65 % του Γιώργου Τσαμασλή.
Χθες πανηγύρισαν οι "μαυροματικοί" τον θρίαμβό τους. Το νέο Δημοτικό συμβούλιο που απαρτίζεται από 20 συμβούλους της πλειοψηφίας, 9 του Θερμαγικού, 3 της Συμπολιτείας και ενός της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα κληθεί να αναλάβει από τον προσεχή Σεπτέμβριο την διακυβέρνηση του Δήμου.
Αυτοί που θα αποτελούν τη νέα Διοίκηση του Δήμου (20 σύμβουλοι εκλέγονται σύμφωνα με τα αποτελέσματα) είναι:
Από Θερμαϊκό: Ιωσήφ Μισαλέμης, Νικόλαος Γιάκης, Παναγιώτης Μήλιος, Παναγιώτης Κολλάρας, Δημήτριος Ματζάρης, Σπύρος Αδαμίδης, Κική Καζουλίδου, Γιώργος Καριώτης, Νίκος Μπαλάφας, Χρήστος Ρομπέσης, Νικολέττα Γαργαλοπούλου.
Από Επανομή: Θεόδωρος Τζέκος, Γιώργος Φεστερίδης και Πάττη Πασχαλίδου
Από Μηχανιώνα: Νικόλαος Τσουρούς-Μπουγιούκας, Θράσος Παζαρόπουλος, Άγγελος Σαμακοβλής, Κατερίνα Χατζηχριστοφή, Μάκης Χάκης και Γιώργος Μαντζανάρης


Η αντιπολίτευση θα απαρτίζεται από τους εξής συμβούλους:
Θερμαγικός (9 σύμβουλοι) :
Από Θερμαϊκό: Γιώργος Τσαμασλής, Κώστας Τροκάνας, Έφη Ζαριφέ-Παλιουρα, Γιάννης Βογιατζής και Νίκος Παράσχου.
Από Επανομή: Χρήστος Βογιατζής, Αικατερίνη Μεσμερλή-Σακκά και Κώστας Βογιατζής
Από Μηχανιώνα: Αντώνης Βουδούρης


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ:
Από Θερμαϊκό: Σπύρος Κουζινόπουλος
Από Επανομή: Θοδωρής Τζίνας
Από Μηχανιώνα: Γιάννης Τσακμάκας

Από την Λαϊκή Συσπείρωση εκλέγεται η επικεφαλής της κ. Ντίνα Μώραλη.

Με μια πρώτη αποτίμηση βλέπουμε ότι έχουν επανεκλεγεί 11 σύμβουλοι που συμμετείχαν στο προηγούμενο ΔΣ και 22 που εκλέγονται για πρώτη φορά σε ΔΣ του καλλικρατικού Δήμου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και συγχαρητήρια στους εκλεγέντες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.