Μεγάλη επιχείρηση από το Λιμενικό Σώμα και την ΕΜΑΚ είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Πριν απο λίγο, καναντέρ που πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση και προσθαλασσώθηκε στο ύψος του Αγγελοχωρίου, αναποδογύρισε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Οι δύο πιλότοι, βρέθηκαν στα νερά του Θερμαικού και περισυνελλέχθηκαν απο εμπορικό πλοίο που βρίσκονταν στην περιοχή. Είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο βρίσκονται σκάφη του Λιμενικού και της ΕΜΑΚ προκειμένου να μεριμνήσουν για το καναντέρ. Παραπλέον ρυμουλκό έχει δέσει το καναντέρ μέχρι την ανάσυρση του απο τη θάλασσα.

πηγή

Από πληροφορίες που δόθηκαν η πτώση του κάναντερ πιθανότατα οφείλεται στην προσπάθεια να "γεμίσει" με νερό, πράγμα που ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού στην περιοχή έπνεαν άνεμοι μεγάλης έντασης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.