Οι εκδόσεις Το χωνί και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν την Δευτέρα 5/5 στις 19:00, στο βιβλιοπωλείο IANOS, το βιβλίο Απεργάζονται εμφύλιο χαμηλής έντασης του Κλεάνθη Γρίβα. Θα μιλήσουν οι: Γιώργος Χριστοφορίδης δημοσιογράφος – εκδότης της εφημερίδας «Το ΧΩΝΙ», Γιώργος Στάμκος συγγραφέας – εκδότης του περιοδικού ΖΕΝΙΘ, Λευτέρης Κωνσταντινίδης Ορθοδοντικός. 

Στο 22ο βιβλίο του, ο Κλεάνθης Γρίβας αναλύει ποιοι, πώς και γιατί σπρώχνουν την Ελλάδα σε έναν εμφύλιο πόλεμο «χαμηλής έντασης». Καταγράφει συγκλονιστικά στοιχεία και τεκμηριώνει την ανάλυσή του με παραδείγματα από την σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας και του κόσμου, για να καταδείξει πώς πρέπει να αντιδράσει ένας λαός που επιλέγει να μην πέσει στην παγίδα που του στήνουν.

Μέσα από μια διαδρομή που σηματοδοτείται με αίμα, από το ανατριχιαστικό κάψιμο ανθρώπων στην πυρά της «Μαρφίν» μέχρι την πρόσφατη εν ψυχρώ δολοφονία τριών νέων ανθρώπων από επαγγελματίες φονιάδες, η Ελλάδα άρχισε να σπρώχνεται εντέχνως στον ολισθηρό κατήφορο ενός εμφυλίου πολέμου «χαμηλής έντασης». Στο 22ο βιβλίο του, ο Κλεάνθης Γρίβας καταγράφει συγκλονιστικά στοιχεία και τεκμηριώνει την ανάλυσή του με παραδείγματα από την σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας και του κόσμου, για να καταδείξει πως πρέπει να αντιδράσει ένας λαός που επιλέγει να μην πέσει στην παγίδα που του στήνουν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.