Mε μια ...μικρή καθυστέρηση, έγινε η κατάσχεση εξοπλισμού, σε παράνομο καλοκαιρινό αναψυκτήριο του Ποταμού Επανομής



Και ξαφνικά το αστυνομικό τμήμα της Επανομής γέμισε τραπεζοκαθίσματα, ξαπλώστρες και ομπρέλες. Ο ...Ποταμός μεταφέρθηκε στην πλατεία. 




Πρόκειται για τον εξοπλισμό του ομώνυμου καλοκαιρινού καταστήματος που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες (το κτίριο της γεννήτριας γράφει ημ/νία κτίσης 1980) σε μια κατάσταση που μόνο νόμιμη δε μπορείς να την πεις.
Έτσι σήμερα το πρωί, μια κλούβα ΜΑΤ, 2 φορτηγά της αστυνομίας, 3 περιπολικά, 2 ασφαλίτικα! και 3 μοτοσυκλέτες ΔΙΑΣ, συνοδεία εισαγγελέα (θηλυκού γένους) έκαναν ντου και μάζεψαν ότι μπορούσε να μεταφερθεί από το κατάστημα.
Οι πληροφορίες λένε ότι έβαλε το χεράκι του ο Μπόμπολας, ο οποίος από πέρυσι έχει "δώσει τα χέρια" με την μονή της Αγίας Αναστασίας που είναι και ο ιδιοκτήτης της περιοχής από το Αγελαδάρικο μέχρι τον Ποταμό.
Εν αναμονή εξελίξεων...
το ..."αναψυκτήριο" σε περυσινή φωτογραφία
αιθεροπλώος


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.