Το μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος στον κόσμο, το "MS Turanor PlanetSolar" βρίσκεται μέσα στην Διώρυγα της Κορίνθου, κοντά στην πόλη της Κορίνθου, σήμερα στις 28 Ιουλίου 2014. Το πλοίο έφτασε στην Ελλάδα στα πλαίσια ενός κοινού αρχαιολογικού πρότζεκτ που επικεντρώνεται στην υποβρύχια εξερεύνηση μιας από τις αρχαιότερες τοποθεσίες της ανθρώπινης παρουσίας στην Ευρώπη, το σπήλαιο Φράγχθι στην Αργολίδα, στην Πελοπόννησο. Το έργο λαμβάνει χώρα σε μία από τις πλουσιότερες αρχαιολογικές περιοχές στην Ελλάδα, την Αργολίδα, γνωστή για τα μεγάλα ανακτορικά συγκροτήματα της στην Εποχή του Χαλκού, που περιλαμβάνουν τις Μυκήνες και την Τίρυνθα και αργότερα, την κλασική περίοδο των πόλεων-κρατών όπως το Άργος και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. 

AFP PHOTO / VALERIE GACHE
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.