«Δεν έχω να το πληρώσω» δήλωσε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος και ιδρυτής του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, μετά την αποκάλυψη πως ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος καλείται να πληρώσει 94.996.52 ευρώ ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα που διαθέτει για τη φιλοξενία των παιδιών καλείται να πληρώσει το "Χαμόγελο του Παιδιού" για ΕΝΦΙΑ, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος, Κώστας Γιαννόπουλος.


Το Χαμόγελο του Παιδιού την περασμένη χρονιά στάθηκε δίπλα σε 57.000 παιδιά ενώ φιλοξενεί πολλά από αυτά στα ακίνητα που διαθέτει – δεν είναι όλα ιδιόκτητα – τα οποία κυρίως προέρχονται από δωρεές. Την αποκάλυψη έκανε ο κύριος Γιαννόπουλος στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ANT1.



πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.