TΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ..
(“….Το καλοκαίρι του 2010 η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ πήρε τον Ελληνα Ανδρέα Γεωργίου, υφιστάμενο του Στρος Καν στο ΔΝΤ, και τον διόρισε πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ….”)
…Την Κυριακή κέρδισε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και η πρώτη δουλειά που έκανε ήταν να… διπλασιάσει το έλλειμμα μετά ακριβώς 15 ημέρες. Στις 21 Οκτώβρη ανακοίνωσε έλλειμμα στο 12,6%.
Κι αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να μπούμε σε Μνημόνια γιατί έπρεπε να είναι πάνω από 15,5%.
Τον Γενάρη του 2010 η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ διένειμε ένα δισ. ευρώ σε πολίτες ως επίδομα αλληλεγγύης με βάση τις φορολογικές δηλώσεις. Ετσι, υλοποίησε το «λεφτά υπάρχουν» και μέχρι σήμερα αρνείται να απαντήσει σε ποια φυσικά πρόσωπα έδωσε τα χρήματα αυτά, γιατί μεταξύ άλλων πήραν επίδομα αλληλεγγύης και πολιτικοί μηχανικοί και δικηγόροι και επιχειρηματίες με βίλες και πισίνες…
Ενα μήνα μετά δημιούργησε τη νέα ΕΛΣΤΑΤ, την οποία άφησε ακέφαλη για… 5 μήνες. Το βούλευμα αναφέρει ότι επειδή η ΕΛΣΤΑΤ ήταν ακέφαλη το έλλειμμα το χειρίστηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών και το ανέβασε τον Απρίλιο του 2010 (μετά τη διανομή του ενός δισ. ευρώ…) στο 13,5%.

ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ..", ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΤΗΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.
ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.." ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ, ΛΟΓΙΩΝ, "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ".. ΚΛΠ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΩΝ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΩΝ.. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ "ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ" ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ..
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΤΟΠΙΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΑΣ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ "ΣΙΔΕΡΟ".. ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΟΜΑΧΟΙ….
…… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!

Το σουλάτσο του ΔΝΤ

Και πάλι όμως το παρασκήνιο οργίαζε και πηγαινοερχόταν στην Αθήνα το τότε αφεντικό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Στρος Καν.
με την υποχρέωση από το νόμο να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Το βούλευμα καταγράφει ότι ο Γεωργίου υπέβαλε παραίτηση για το… μέλλον και πήρε άδεια από το ΔΝΤ μέχρι (κατ’ αρχήν…) το τέλος Νοέμβρη του 2010.
Το βούλευμα καταγράφει ότι μέσα στο διάστημα αυτό της προεδρίας του Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ έπεσαν κεφάλια. Κατάργησε τα πέντε από τα επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μόνος του ανακοίνωσε νέο έλλειμμα δύο φορές. Την πρώτη το έφτασε στο 15,4% και τη δεύτερη στο 15,8% …
Αν δεν ηταν ΟΛΑ τα “συστημικά” κΩματα στο κόλπο, θα μιλούσαν για την αυταπόδεικτη ΚΑΤΟΧΗ της χώρας. Και θα επαναλάμβαναν, ανελλιπώς, αυτά τα γεγονότα, σε κάθε ομιλία καθενός βουλευτή τους, για οποιοδήποτε θέμα, στη Βουλή (Αφού ΟΛΑ τα δεινά μας, ξεκινούν από κει…) Άλλα όταν παίρνεις απέξω “οδηγίες πλεύσης”, σιγά μην μιλήσεις για Κατοχή. Αντε, το πολύ, να ψελλίζεις παπαριές για… “άλλο δρόμο, για το ξεπέρασμα της Κρίσης”. Από απληροφόρητους και εύπιστους ηλίθιους έχουμε περίσσευμα μέχρι και για… αυτοδυναμία!

ΣΗΜ. Για τον οιονεί υπόδικο Γεωργίου να μην ξεχνάμε ότι όταν απαγγέλθηκαν κατητοριες εναντίον του βγήκαν “κύκλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής” να δηλώσουν ότι έχει το ακαταδίωκτο. Η απογραφή του 2010 στέφθηκε από πλήρη αποτυχία γιατί πολλοί κατάλαβαν το στρατηγικό ρόλο της ΕΛ.ΣΤΑΤ στη χειραγώγηση εξαπάτηση των προς υποδούλωση Ελλήνων. Τα στοιχεία της απογραφής τους είναι άχρηστα στο πογκρόμ που κάνουν…

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.