Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία πολιτών Θερμαϊκού καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε ανοιχτή συνέλευση την ερχόμενη Τετάρτη στις 8 μμ στην παραλία (κάτω είσοδο) του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας.
Θα συζητηθούν οι νέες δράσεις και παρεμβάσεις (καλοκαιρινές) της Πρωτοβουλίας.
Η προσέλευση θα ξεκινήσει νωρίτερα για να χαρούμε την υπέροχη θάλασσα (μπάνιο, ηλιοθεραπεία κλπ) και η βραδιά θα συνεχιστεί μετά τη συνέλευση με παρεΐστικη διάθεση (κουβεντούλα, τραγούδι, μπυρίτσες, σουβλάκια...)
Ο λόγος που μεταφέρεται ο χώρος πραγματοποίησης της συνέλευσης βρίσκεται στην επιδίωξη της Πρωτοβουλίας να είναι σε επικαιρότητα η αγωνιστική διάθεση των ενεργών Θερμαϊκιωτών πολιτών για μη παραχώρηση του κάμπινγκ από το ΤΑΙΠΕΔ.

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.