Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή που θα έρθει για "να καθαρίσει ο τόπος". Αφού διόρισαν συγγενείς και φίλους στη Βουλή, στο φως της δημοσιότητας έρχονται δηλώσεις του βουλευτή Μεσσηνίας Δ. Κουκουτσή ότι δνε μπορεί αν ζήσει με 3.500 ευρώ!

Τις αποκαλύψεις κάνει το Έθνος της Κυριακής, σε βίντεο που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα, ο βουλευτής Μεσσηνίας παραδέχεται πως δεν «βγαίνει» με 3.500 ευρώ τον μήνα! Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φαίνεται στο βίντεο να λέει ότι αναγκάστηκε να πάρει το αυτοκίνητο που του προσέφερε η Βουλή, μία μερσεντές, καθώς το δικό του ήταν πολύ μικρό για τις μετακινήσεις του.

«Μας έχουν κατηγορήσει για πολλά πράγματα. Το τελευταίο που ακούμε, και συνήθως αυτό το κάνουν οι Αδωνίτσες και κάτι άλλοι μέσα στη Βουλή, λένε ότι τα προνόμια τα δέχτηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Εγώ έχω ένα αυτοκίνητο Suzuki. Οσοι ξέρουν από αυτοκίνητα, είναι ένα μικρό αυτοκίνητο, το οποίο όχι Καλαμάτα-Αθήνα δεν μπορεί να πάει (...) Αποδέχτηκα το αμάξι της Βουλής. Νιώθω και ασφάλεια, γιατί είναι και μεγάλο αυτοκίνητο. Εάν θα κοιτάξετε κάτω στην είσοδο, λυπάμαι που το λέω, είναι μια Μερσεντές», λέει.

Και συνεχίζει: «Λοιπόν, πρέπει να ξέρετε την αλήθεια για τους μισθούς που παίρνουμε εμείς οι βουλευτές. Δεν θα κρυφτούμε. Τα χρήματα που παίρνουμε είναι 3.500 ευρώ. Είναι πολλά τα χρήματα γι' αυτή την εποχή. Λοιπόν, τα 3.000 ευρώ πηγαίνουν την 1η του μήνα στο κόμμα για τρόφιμα. Δεν τα παίρνει το κόμμα, εμείς τα διαχειριζόμαστε οι ίδιοι. Λοιπόν, με τα 3.500 ευρώ, εγώ θέλω 1.200 ευρώ τον μήνα τουλάχιστον 6 με 7 φορές να ανεβοκατέβω στην Καλαμάτα ή να πάω οπουδήποτε αλλού. (...) Αυτά τα χρήματα τα βάζουμε από την τσέπη μας. Η Βουλή μάς δίνει μέσα στα 3.500 ευρώ, 400 ευρώ για βενζίνη. Και τα αυτοκίνητα αυτά καίνε τα άντερά τους»

«Θα σας πω και κάτι για να γελάσετε. Οταν περάσει 20 ο μήνας γυρίζουμε ο ένας στον άλλο και λέμε, ρε, κάνα δεκάρικο (σ.σ. εννοεί 10 ευρώ) να φάμε;», προσθέτει.

Μάλιστα η συγκεκριμένη δήλωση γίνεται κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας, τον Δεκέμβριο του 2012. Στο βίντεο-ντοκουμέντο εμφανίζεται και ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, ενώ μετά το τέλος της ομιλίας ο δολοφόνος του Π. Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς συνομιλεί εγκάρδια με το βουλευτή Μεσσηνίας.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.