από Κίνηση Πολιτών Επανομής

σε έγγραφο - αίτηση της Κίνησης Πολιτών Επανομής προς τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, σχετικά με τις χημικές αναλύσεις του πόσιμου νερού στον πρ. δήμο Επανομής, πήραμε την εξής επιστολή - απάντηση: (μεταφράζω - συμπληρώνω)
"...μετά τις υπερβάσεις (βλ. νιτρικά) στις μετρήσεις που έγιναν το 2012, η υπηρεσία Υγειονομικού Ελέγχου έλαβε νέα δείγματα στις 4-2-2013" (που φυσικά βρέθηκαν οριακά "καθαρά" μετά τις περιβόητες αλχημίες του κ. Τροκάνα που ανακάτευε το νερό της μιας γεώτρησης με της άλλης, για να "κατέβουν" τα νιτρικά βλ. εκδήλωση ΚΠΕ για την ποιότητα νερού - 14-12-2012).
"...Δείγματα για τα έτη 2013 και 2014 ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ..."
και καταλήγει : "...στοιχεία αναλύσεων για το νερό που πίνετε ("πίνετε άφοβα" είχε δηλώσει κάποιος...) μπορείτε να βρείτε στην ΔΕΥΑ Θερμαϊκού που έχει τον α' βαθμό ευθύνης για την ποιότητα του πόσιμου νερού..." (και που έχει συνάψει σύμβαση με ένα ιδιωτικό εργαστήριο και μας δίνει ότι αποτελέσματα θέλουμε, λέω εγώ).
Αυτά και περαστικά μας και ......τα εμφιαλωμένα να είναι καλά.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κουϊζ για σαϊνια δημότες του Δήμου μας, σχετικά με το "πτώμα" του Αλβανού που "βρέθηκε" πριν χρόνια στο υδραγωγείο.

    1. Απο που κρατούσε η σκούφια του Αλβανού;

    α. Τεπελένι
    β. Κορυτσά
    γ. Αγίους Σαράντα

    2. Ηταν "λαθρο" ή μονιμάς;

    3. Όταν δούλευε ήθελε όλα τα χρήματα στο χέρι ή ζητούσε ΙΚΑ;

    Ο ευρώ(ν) κερδίζει τζάμπα νερό για 2 χρόνια και μια φωτογραφία όπου θα είναι σκαρφαλωμένος στο υδραγωγείο, με φόντο το... ραντάρ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.