Ωραία η επανάπαυση τώρα που η κυβέρνηση θα μας τα φτιάξει..
Όταν είχα πάει στο σχολείο του γιου μου και κατηγόρησα τους καθηγητές για την σύχρηστη διδασκαλία τους μού είπαν «δεν φταίμε εμείς, η κυβέρνηση!» Ό,τι πει η εγκύκλιος που λαμβάνουν από το υπουργείο κάνουν, κι όχι ό,τι αυτοί θέλουν. 
Τα ίδια στην υγεία, τα ίδια στην δικαιοσύνη, όλες οι δομές έχουν γίνει άθλιες γιατί παίρνουν κακές εντολές αυτοί που τις εφαρμόζουν. Κανένα μερίδιο ευθύνης, μηχανήματα εκτελούν τις κακές εντολές, ό,τι ram τους βάζεις αυτό τρέχουν.
Με την νέα κυβέρνηση λοιπόν τα μηχανήματα είναι σίγουρα ότι θα πάρουν τις σωστές εντολές για να επιτέλους δουλέψουν σωστά, για να επιτέλους γίνουν χρήσιμα στην κοινωνία.
Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό (το ότι περιμένουν κάποιον να τους διατάξει να κάνουν το σωστό), αλλά το ότι αν συνεχίσουν και οι νέοι κυβερνώντες την εξολοθρευτική πολιτική, πάλι οι πράττοντες θα ρίξουν το φταίξιμο της δικής τους ανικανότητας στους εντολείς τους!
Η εκπροσώπηση κάνει τον άνθρωπο κάφρο, γιατί τον απαλλάσσει από την ευθύνη. (Την ευθύνη και της επιλογής και του τιμήματος που φέρει.)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.