Σημειώσαμε, με τις χειρότερες των εντυπώσεων από τις χθεσινές δηλώσεις των αρχηγών των κομμάτων, την απουσία έκφρασης συγχαρητηρίων στο μήνυμα του κολοτούμπα Κομανέντση προς το νικητή των εκλογών Αλέξη Τσίπρα. Και παρόλο πως  σύμφωνα με την ειδησεογραφία είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του τέως πρωθυπουργού με το οποίο τον συνεχάρη, θεωρούμε πως ήταν δείγμα μικρότητας και ανοησίας η αποφυγή σχετικής αναφοράς στις δηλώσεις του μετά την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων. 

Να που σήμερα είχαμε το δεύτερο περιστατικό που επιβεβαιώνει την μικροπρέπεια και την σαφή έλλειψη δημοκρατικού ήθους από τον Αντωνάκη Σαμαρά Κομανέντση.
Σύμφωνα με το σημερινό αρνήθηκε ο κύριος που ρήμαξε τη χώρα να παραδώσει στο νέο πρωθυπουργό. Η τυπική παράδοση-παραλαβή από τον απερχόμενο πρωθυπουργό δεν έγινε ποτέ. Την παράδοση ανέθεσε στο διευθυντή του γραφείου του Κώστα Μπούρα, ενώ την παραλαβή έκανε ο Δημ. Τζανακόπουλος, ο ορισθείς ως γραμματέας του γραφείου του νέου πρωθυπουργού Αλ.Τσίπρα.
Πόλωση και μικρότητα που θα χαρακτηρίζει μέχρι τέλους επιλέγει ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς. 

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.