Με σκοπό την διάδοση των θέσεων του Ποταμιού και την επικοινωνία με τον κόσμο σε κάθε γωνιά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  μια ομάδα εθελοντών περιόδευσε σε όλα τα χωριά και της πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.
Διανύοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα τα μέλη του «πληρώματος» του ΒΑΝ συνάντησαν  πολίτες και μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές της κάθε περιοχής συζήτησαν μαζί τους και τους ενημέρωσαν για τις προτάσεις του Ποταμιού.
 Το ταξίδι της επικοινωνίας και της επαφής με τους πολίτες άρχισε τη Δευτέρα 11  Ιανουαρίου  από  το νομό Σερρών, με πρώτο σταθμό  την Ηράκλεια. Ακολούθησε  το Σιδηρόκαστρο, η  πόλη των Σερρών, η  Νέα Ζίχνη και η Πρώτη. Η περιοδεία συνεχίστηκε στο  νομό  Δράμας με πρώτη στάση στην πόλη της  Δράμας  το Δοξάτο την Προσωτσάνη και το Καλαμπάκι.
Η επόμενη ημέρα είχε στο πρόγραμμα ταξίδι μέχρι το νομό Καβάλας. Οι εθελοντές πέρασαν από την Ελευθερούπολη την πόλη της Καβάλας και συνέχισαν  ανατολικά στη Χρυσούπολη και την Κεραμωτή .
Στην συνέχεια επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη όπου επισκέφτηκαν τα Ανατολικά προάστια της πόλης Περαία, Επανομή, Μηχανιώνα, Θέρμη και επέστρεψαν πίσω στην Θράκη με πρώτο σταθμό την Ξάνθη.
Η επόμενη ημέρα είχε συναντήσεις των μελών του ΒΑΝ σε  Ξυλαγανή- Προσκυνητές  και  Μαρώνεια στη, στο τέλος της μέρας διοργανώθηκε προς τιμήν των ταξιδιωτών εκδήλωση στο εκλογικό κέντρο στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.
Την Πέμπτη το ΒΑΝ του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη  φτάνοντας μέχρι τον συνοριακό σταθμό των Κήπων τις Καστανιές  άλλα  και το ΔΕΛΤΑ του ποταμού  Έβρου. Στην Ορεστιάδα το ΒΑΝ έκαν στάση στη Νέα Βύσσα.  Τελευταίος σταθμός στο νομό Έβρου, ήταν το Ορμένιο, το τελευταίο χωριό του βορρά. Το συγκεκριμένο σημείο είναι  γνωστό   και ως τριεθνές , καθώς ενώνει τρία κράτη , την Ελλάδα με τη Βουλγαρία και  την Τουρκία


Ομάδα ΒΑΝ:
•          Κωνσταντίνος Κατσανούλας – συντονισμός
•          Γιώργος Πανέλας – οδηγός 
•          Σταυρούλα Τσιφλιτζή – υπεύθυνη βαν

•          Κωνσταντίνος Στεφανίδης - φωτογράφος  
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.