Σε μια αποκριάτικη εκδήλωση που θα γίνει στο Στέκι της (Ησιόδου 2 και Ξενίου Διός) στην Περαία, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού καλεί τους φίλους της να συμμετάσχουν.
Σκοπός της εκδήλωσης εκτός από γλέντι, που εγγυώνται οι "Ταγαριώνα", το τοπικό πολύ καλό μουσικό σχήμα που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στην καλοκαιρινή εκδήλωση κατάληψης του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, το καλό κρασί και τα πλούσια εδέσματα, είναι και η ενίσχυση της συλλογικότητας. Μιας από τις σημαντικές κινήσεις πολιτών της περιοχής μας με διαχρονικές και συνεχείς δράσεις αντίστασης και αλληλεγγύης.

Μαζί μας θα είναι και  θα τραγουδήσει και Δημήτρης Ζερβουδάκης.

Οι προσκλήσεις ήδη διακινούνται από τα μέλη της Πρωτοβουλίας και  μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τα γραφεία ή και στα τηλέφωνα 6936146119, 2392052021 και 6948482008
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.